Skocz do zawartości

seo-elite.eu - Twoje zaplecze SEO

lasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po nieudanych próbach poszukiwań dobrego Presell page który zadowoli moje potrzeby, postanowiłem zbudować swój własny pod adresem www.seo-elite.eu, który ostatecznie wypuściłem do użytku publicznego - może ktoś również na nim skorzysta :( .

Zalety ?

- żadnych reklam, moich linków itp. Twoja wygenerowana podstrona wypuszcza tylko jeden link "otulony" twoimi anachorami

- Twoja podstrona zawiera Twoje słowa kluczowe, obszerny opis ( do 1000 znaków ) a także Twoje meta-tagi ! Dzięki temu budujesz zupełnie tematyczny link do swojego serwisu.

- losowe linki podpięte pod anachory zabezpieczają przed spamowaniem jednej frazy ( sandbox, filtry )

Pozdrawiam

Lasiu

www.seo-elite.eu

Hmm, tyle zalety niestety nie mogę znaleść, kliknowałem na pierwszy lepszy link i nie widzę nic specjalnego:

https://www.seo-elite.eu/strona/31

przypomni mi raczej o zwyklego niedobrego qlweba.

pozatym osobisty taki copyright na dole mi kurw...

kto z tych 1,440,000 ma copyright?

https://www.google,com/search?q=Seo+Elite

Nie chcę wpływać na jakość każdego wpisu, każdy sam decyduje jaki tworzy dla siebie wpis. Jeśli content jest słaby to podstrona zniknie w gąszczu.

Czy wpisy służą do przeglądania przez ludzi ? Celem projektu było łykanie linków i anchorów przez roboty. Nie chcę usuwać krótkich wpisów bo tak naprawdę ktoś może mieć z tego wpisu korzyści, więc w czym problem ?:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności