Skocz do zawartości

Jak skonstruowac adres?

baggio

Rekomendowane odpowiedzi

napewno nie bierz takiej: www.sklep_spozywczy.pl

dolna kreska to ograniczenie dostepu do strony dla wielu userów, nie wiem czemu, ale w niektórych sieciach (kablowe, osiedlowe), admini "blokuja" te kreskę, przez co strona jest niedostepna(!)

co do znaczenia to domena ma ogromne znaczenie, czemu? powiem tylko: czasem nie masz mozliwości wstawienia swojego anchor'u...

oczywiście znaczenie traci, jeżeli masz stronę, jak to ująć, ogólnie tematyczną, sklep itp

"_" jak już ktoś wspomniał jest niezgodna z RFC. nie zarejestrujesz nigdzie takiej demeny.

--

Serwis sportowy s24.pl. Sportowcy, wywiady, sportowe galerie i aktualności.

od dawna jest taki stan rzeczy? raz kiedys zarejestrowałem w nazwa.pl taka domene z kreska dolną i klientka nie mogła wejśc na swoją stronę :] od tamtej pory nie próbowałem nawet rejestrować... natomiast jak widze że ktos ma chęć na taka domenę, to zawsze odradzam, jak widac juz nie musze :brawa:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nazwa domeny moze nie ma znaczenia przy pozycjonowaniu w googlach ale jesli chodzi o morfeo (onet.pl) to moge z doswiadczenia powiedziec , algortm jest uczolony na szukana fraze w nazwie domeny.

Darmowe ogłoszenia dla wszystkich wymagających tak wiele ;)

Dodając artykuł w Presell page podnosisz swoją pozycję !

Firma w internecie , porady , solucje, baza firm zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności