Skocz do zawartości

Google reklamuje powiększanie penisa :-(

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

Google reklamuje powiększanie penisa:

treść pojawiającej się reklamy:

Amerykański suplement

VP-RX znany na całym świecie.

Powiększa penisa, zwiększa potencję.

myślałem, że nie będzie takich reklam w AdWords

ps. tak wiem, że jest filtr niechcianych reklam - podaje to jako ciekawostkę

• 2 miesiące temu...

Stary , w googlach nie ma takiej ilosci ludzi która mogłaby wszystkie te reklamy obsłużyć. Duza czesc reklam jest całkowicie poza kontrolą googli. U mnie dla przykładu od jakiś 2 miesięcy 2 z 4 reklam to zazwyczaj scamy .. Jak ktoś by sie uparł , to mógłby google do sądu o współudział podać. Tak więc , powiększanie fiutka to nic w porównaniu z tym jaką kase trzepie mafia scamowa przy pomocy google. Piss.

A co jest złego w powiększaniu pałki?? Jeden chciałby mieć większego a drugi mniejszego. Dla mnie normalna reklama

ja nie narzekam

powiększanie penisa jest tym samym co powiększanie piersi itp czemu kobitki mają być uprzywilijowane ?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

powiększanie pałki to w końcu coś para medycznego. A zobaczcie co dziś u siebie zobaczyłem:

Check out pics of babes

We've put together a collection of pics of

the hottest babes!

www.cracketbbat.com

nie wchodziłem, bo nie wolno w swoje reklamy klikać :):) ale chyba nie chodzi o zdjęcia niemowlaków :)

pzdr

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności