Skocz do zawartości

powitanie i pytanie

am

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Internet i moja strona firmowa www.fotoira.pl to moje hobby.

Jak oceniacie sprawę wstawiania nazw innych firm, będących również nazwami stron (domen) do kodu obcej strony www. Na stronie:

https://www.slowohonoru.com/roboty/fotograf...afia_slubna.htm

niezależnie od ewidentnego spamu (ciąg nazw w warstwie niewidocznej) w kodzie znalazłem nazwę mojej firmy foto ira. Powtarza się to już drugi raz (ostatnio skończyło się na wymianie niesympatycznych mail'i). Czy tego typu sprawy wchodzą w zakres zainteresowań tego forum? Czy jest na to jakaś rada?

Pozdrawiam

am

Dziękuję

za odpowiedzi

Niestety nie załatwia to tematu. Na prawowanie w sądach nie bardzo mnie stać. Jedynym wyjściem jakie mi w tej chwili przychodzi na myśl, to domena slowohonoru.com.pl i umieszczenie tam strony o tekscie:

przepraszamy firma została zamknięta za stosowanie nieuczciwych sposobów reklamy (oczywiście z grafiką taka jaka jest na stronie .com).

To wyjście ma jedną wadę. Stawia mnie na takim samym poziomie jak autora strony slowohonoru.com.

??

Pozdrawiam

am

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności