Skocz do zawartości

jak sprawdzic site: w google dla 100 domen ?

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Utworzyłem 50 subdomen typu:

subdomena2.domena.com

subdomena3.domena.com

subdomena4.domena.com

Wrzuciłem do indeksera. ALE Teraz chcę sprawdzić czy wszystkie są zaindeksowane. Nie chce mi się sprawdząć każdej przez site: . Skryptu sam nie napiszę (za mało umiem)

Czy znacie jakiś program/skrypt do którego wrzucę listę moich 50 subdomen a skrypt pokaże mi które znich nie są zaindeksowane..... Pomożecie

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

2 godziny temu, MaxPan napisał:

tak, widziałem go już wcześniej. Nie jestem pozycjonerem  więc nie potrzebuję płatnych narzędzi. chodzi mi o coś online... darmowego z niewielkimi ilościami do sprawdzania dziennie czy tygodniowo.

Pracuję na xneolinksie - ale tam nie znalazłem takiej mozliwości. Może warto byłoby poprosic twórców do utworzenia takiego skruptu w xneolinksie?? co o tym sądzisz.

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności