Skocz do zawartości

Nowe produkty do polecania

Lis

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie będzie tak jak do tej pory, czyli co jakiś czas jeden-dwa nowe produkty. To ma być prawdziwa rewolucja.

Ma się to nazywać referrals 2.0. I być czymś w rodzaju gigantycznego zbioru programów partnerskich.

To krok w stronę poprawy sytuacji... reklamodawców! Bo przecież to oni są poszkodowani z powodu kliknięć, które są obciążone kosztami w AdWords a nie generują żadnych zysków. Im będzie lepiej płacić pewną prowizję od każdego zrealizowanego zamówienia, dopiero gdy zarobią.

Mnie się podoba. Zobaczymy kiedy będzie i u nas, ja na razie tego nie widzę.

Google PPA, PPCall i inne, na razie mało jest ale... Ciekaw jestem czy będzie tak samo jak w TD (chodzi o skuteczność).

Z nowości jest jeszcze Corner Styles - zaokrąglanie rogów reklamy, nawet przyjemnie to wygląda.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności