Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Fyner napisał(a):
jaka przeglądarka??

Jedyna naprawdę przestrzegająca standardów B). A horyzont czasowy nowej wersji SK jest raczej nieznany i niepewny, więc możesz sobie poczekać.

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Cytat
Ja już chciałem zamawiać program, ale jak ma wyjść nowa lepsza wersja to sobie zaczekam, palić się nie pali smile.gif

Aktualizacje są akurat darmowe i wychodzą "wkrótce" po zapowiedzi.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A jak wygląda pełna wersja jeżeli chodzi o instalację jej na drugim kompie?

Teraz korzystam z laptopa pożyczonego..za parę tygodni kupię nowy własny - dam radę sobie zainstalować kupioną pełną wersję?

Program przydałby się już teraz, zaraz.

Czy będę mogła sobie spokojnie potem go zainstalować na drugim a na tym pierwszym wywalić?

Bo licencja jest teoretycznie na jeden komp..

Guto napisał(a):
A jak wygląda pełna wersja jeżeli chodzi o instalację jej na drugim kompie?

Teraz korzystam z laptopa pożyczonego..za parę tygodni kupię nowy własny - dam radę sobie zainstalować kupioną pełną wersję?

Program przydałby się już teraz, zaraz.

Czy będę mogła sobie spokojnie potem go zainstalować na drugim a na tym pierwszym wywalić?

Bo licencja jest teoretycznie na jeden komp..

miałem podobny problem (2 kompy w domu) i autor mi polecił instalację na pendrive - używasz na dowolnym wolnym komputerze znajdującym się w domu. Czyli siądziesz sobie a naszą klasę a chłopakowi lub mężowi dajesz pendrive i niech na drugim komputerku dodaje :) - dla mnie jest to super rozwiązanie w dodatku autor mi je zaproponowal - także chyba licencja(nie czytałem) takie rozwiązanie uwzględnia

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Rocky77 napisał(a):
No ciekawe, czy "do miesiąca" czyli do 11.03 wyjdzie uaktualnienie SK !!!

No ciekawe. Obstawiamy?

Ja także jestem posiadaczem, jednakże nie używam !!!

Może zacznę jak wyjdzie update - jak wyjdzie..

W zasadzie teraz to kto pierwszy ten lepszy - SK vs. SemiAdder - ENTERSO raczej nie trakuje klienta jako klienta tylko i wyłącznie przed zakupem (takie mam odczucie, gdy słysze o tych częstych update'ach), a tutaj widac czarn na białym co jest grane.

No to zbaczymy Panowie, kto kogo z rynku wygryzie.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Gugsen napisał(a):
ENTERSO raczej nie trakuje klienta jako klienta tylko i wyłącznie przed zakupem (takie mam odczucie, gdy słysze o tych częstych update'ach), a tutaj widac czarn na białym co jest grane.

Tego jeszcze nie wiemy - oni te aktualizacje robia na razie, bo wiekszosc potencjalnych klientow wymaga funkcji, ktore sa w tych aktualizacjach wprowadzane. Na chwile obecna najlepszy support jest zdecydownaie w seo machinie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności