Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyznam, że ja również dopiero co zakupiłem ten program i czułbym się tak jak poprzednicy :D

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Jeżeli zostaną zlikwidowane niedogodności w 90 % opisywane na forum, plus dodane nowe funkcjonalności, oraz z grubsza przefiltrowane spisy katalogów to jest to sporo pracy i chętnie zapłacę za wersję 2.0 rozsądną kwotę (np połowę ceny wersji pełnej 2.0, która powinna być droższa od v 1.0) ;)

Nikt nikomu nie każe uaktualniać programu można dalej korzystać z tego za co się zapłaciło.

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Szakal, przy czym na stronie producenta zamieszczona została informacja o częstych aktualizacjach programu oraz bazy katalogów. Kiedy ostatnim razem baza katalogów została uaktualniona? Pewnie, że można sobie tworzyć swoją bazę i ją osobno aktualizować, ale ktoś niedawno, tak jak Symetryk, kupił program z zupełnie nieaktualną bazą, to może się poczuć oszukany. Gdyby choć można było importować swoją własną bazę i móc ją filtrować to już byłoby lepiej.

Dokładnie. Ja mam SK od grudnia i rozczarowała mnie baza katalogów. Co prawda można dodać do projektu własne katalogi z pliku txt, ale nie będę miał podanego pr czy innych informacji, które notabene też są nieaktualne. Dodatkowo zapłaciłem za program w którym nie działa ctrl+c oraz enter przy wysyłaniu formularzy co powinno być naprawione bezpłatnie, podobnie jak zwisy programu podczas katalogowania...

A co do wirusów w katalogach to polecam puszczać program przez sandboxie lub inny wirtualizer.

Z trojanami daje sobie radę dobry antywirus. Kwestia tylko taka, że jak pojawiają wśród listy z SK katalogi z trojanami to powinien zostać zrobiony choćby prosty update żeby te ścierwa pousuwać. Mam nadzieję, że w nowej wersji zostaną usunięte tak podstawowe błędy jak niedziałający enter w formularzach (na przykład przy wpisywaniu tokena) czy niedziałające dodatkowe funkcje myszy. Jeśli w IE poprawnie działają przyciski "wstecz" i "do przodu" to dlaczego mają nie działać w programie korzystającym z silnika IE? To są, moim zdaniem, dużo ważniejsze problemy niż dodatkowe zakładki. Tak naprawdę zakładki to bajer, bez którego można się obyć i komfortowo korzystać z aplikacji.

Barblask, zwisy programu mam bardzo często. Nie wiem od czego one zależą ale przy wyłączony automatycznym wysyłaniu formularza błędy wyskakują rzadziej. Tylko, że wtedy musisz ręcznie wysyłać każdy formularz. Tak źle i tak niedobrze...

Ja tam i tak każdy wysyłam ręcznie.

A z powodu mozolnego podświetlania ostatnio i podświetlam sobie ręcznie. Nie wspomnę już o tym, że strasznie długo trzeba czekać na auto uzupełnienie formularzy i praktycznie zawsze ręcznie szybciej zdążę nacisnąć odpowiedni przycisk. Szkoda tylko, że te przyciski nie maja skrótów klawiszowych...

W takiej postaci, program jest niewiele warty, zwłaszcza przez wzgląd na śmietnik w katalogach. Podobnie i mi nie raz się zawiesił, zablokował itp. Generalnie na początku miałem lepsze zdanie na jego temat, teraz sądzę, że kasa wyrzucona w błoto. Poczekam jeszcze na update. Nie wyobrażam sobie, aby aktualizacja z 1.0 na 2.0 była płatna.

Faktycznie drobne błędy z powodzeniem powinny być poprawiane na bieżąco (np ctrl c już od września było zgłaszane) czy to tak wiele ?

Lesiu masz racje co do tych zakładek jest to zupełnie niepotrzebny wodotrysk który może spowolnić jeszcze pracę programu

Mam nadzieję że program będzie szybciej wyróżniał keywordsy i że zostanie zaktualizowana bazka katalogów.

Na pewno za uaktualnienie bazy katalogów nie powinno się płacić i ta sama baza powinna być dostępna dla wszystkich posiadaczy programu niezależnie czy v1 czy 2

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Witam, strasznie się moi mili cieszyli na początku i były tylko same pochwały a teraz, zgrzytanie zębami słychać. Widać z tego, że twórców cała sprawa przerosła.

Mam wrażenie, że autor Addera słucha porad i w swoich uaktualnieniach nanosi poprawki.

Czytając cały ten wątek znalazlem wypowiedź, że dodawał ktoś programem IBP - i szanowny kolego lepszy jest ten opisany tu programik? Przecież w IBP można zrobić samemu bazę wkladam nasze katalogi i do każdego scryptu pięknie dopisuje, nie wiem może kwestia ceny ale przyjemność pracy to podstawa.

Tylko IBP działa na innej zasadzie. KazioR, albo nie używałeś IBP albo SK.

Mam nie tylko ten program, od 5 lat bawię się za ich pomocą z Google ;

https://www.kazior5.com/zrzut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności