Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Muszę przyznać że zwiększył się komfort i prędkość dodawania stron, świetny patent z tym ładowaniem katalogów w tle w zakładce duże brawa :)

Nie da się zamknąć ostatniej zakładki, powinna się pokazać strona about:blank lub strona startowa przy kliknięciu krzyżyka na ostatniej zakładce

Możecie również powiększyć trochę pole uwagi na stronie mod.php wygodniej będzie donosić :)

searching.. bing.com

Hunting in Poland

wcześniej chyba tańszy był ten program. Są jakieś kody promo?

Trzeba bylo wczesnieje kupic :)

Ale fakt 100 to minimum za jakie bym sprzedawal ten soft

Tak poza tym baza (aktualnosc) katalogow zostawia nadal wiele do zyczenia.

Jakby ktos byl chetny za kilka dni bede mial aktualna baze

ponad 3000 katalogow za jedyne 50zl netto ;)

a dlaczego nie 1000? tez nie duzo... Jak dla mnie to tyle warte nie jest. rozwazalem zakup przy poprzedniej cenie, ale sie wstrzymalem, ze wzgledu na babole o ktorych wyczytalem w tym watku, do czasu update. jak wrocicie do poprzedniej ceny, to sie znowu zastanowie czy mi to potrzebne...

a dlaczego nie 1000? tez nie duzo... Jak dla mnie to tyle warte nie jest. rozwazalem zakup przy poprzedniej cenie, ale sie wstrzymalem, ze wzgledu na babole o ktorych wyczytalem w tym watku, do czasu update. jak wrocicie do poprzedniej ceny, to sie znowu zastanowie czy mi to potrzebne...

Mam dokładnie takie same odczucia. Czekałem na poprawki, dlatego nie kupiłem poprzedniej wersji. Poprawki są (choć jeszcze nie wszystko jest super) a cena ostro w górę. To ja jeszcze poczekam :)

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Ściągnijcie z warezu addera za darmo, albo najlepiej katalogujcie tym darmowym narzędziem. Identyczne w działaniu, ale trzeba się nieco bardziej naklikać. Ale za darmo, co jest rzadko spotykane w dzisiejszych czasach :lol:

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności