Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

a dlaczego nie 1000? tez nie duzo... Jak dla mnie to tyle warte nie jest. rozwazalem zakup przy poprzedniej cenie, ale sie wstrzymalem, ze wzgledu na babole o ktorych wyczytalem w tym watku, do czasu update. jak wrocicie do poprzedniej ceny, to sie znowu zastanowie czy mi to potrzebne...

Najlepiej jakby jeszcze autorzy dopłacali po jakieś 2-3 stówki :( . Ludzie, o czym Wy piszecie? 100 złotówek to warto dać choćby tylko po to, by przetestować.

Pomyślcie tylko jaka będzie moc katalogów, do których dodajecie wpisy w sytuacji , gdy znajdzie się tam 1000000 albo i więcej wpisów. Narzędzie tego typu powinno być w cenie i już. Inną kwestią jest, że powinno być bardziej dopracowane.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Najlepiej jakby jeszcze autorzy dopłacali po jakieś 2-3 stówki :( . Ludzie, o czym Wy piszecie? 100 złotówek to warto dać choćby tylko po to, by przetestować.

Super, nie mam co robić, tylko wydawać kasę na testy każdego systemu/programu służacemu jednemu, temu samemu celowi. Za testy, powinien płacić producent oprogramowania, fachowcom z tej dziedziny. Na nieprzetestowany gruntownie soft, tymbardziej mi szkoda pieniędzy.

Pomyślcie tylko jaka będzie moc katalogów, do których dodajecie wpisy w sytuacji , gdy znajdzie się tam 1000000 albo i więcej wpisów. Narzędzie tego typu powinno być w cenie i już. Inną kwestią jest, że powinno być bardziej dopracowane.

Coś w tym jest, ale... to kropla w morzu, śmietnik już jest, co mnie osobiście zniechęca.

A wogóle za******e sa opinie na temat opinii... jak się nie ma własnych.

nie mam co robić, tylko wydawać kasę na testy każdego systemu/programu służacemu jednemu, temu samemu celowi.

Nikt Cię nie zmusza do tego, żebyś go kupował.

Np.: tego, że ocena wartości produktu to sprawa indywidualna.

Jak jesteś taki mądry to idź się pokłócić w piekarni, że chlebek za drogi, bo wg ciebie powinien być tańszy. A nie, sorry, tak nie zrobisz, bo z piekarzem trzeba pogadać a nie napisać na jego forum.

eot.

cena powinna byc jak najwyzsza

wtedy program jest mniej dostepny dla pokemonow

a pokemony nie powinny go używać, bo?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Pojawia się dziwny błąd. Wchodzę do wybranego katalogu, dodaję stronę, a po wciśnięciu "Oznacz katalog jako dodany" czasami przenosi mnie na koniec listy zamiast na kolejny katalog. Jeśli już przenosi mnie do kolejnego to nie podświetla mi go w ogóle.

Tyle zapowiadanych zmian, tyle napisanych propozycji odnośnie nowej wersji.. i niestety nic.

Po pierwszym uruchomieniu niewiele różni się od poprzedniej wersji, tak, opisywane zmiany pojawiły się zakładki,

zaktualizowana baza katalogów, ale po wersji 2.0 można spodziewać się można było więcej,

ale teraz konkrety po kilkudniowym testowaniu:

Plusy:

+ szybsze działanie

+ nowa lista katalogów

+ zakładki

+ działa ctrl+c, ctrl+v itp.

Minusy:

- nadal brak sortowania katalogów, nie wspominając o własnej liście

- zakładki, ale czemu nie ładują się w tle, do tego przecież służą (możliwość konfiguracji)

albo otwiera ich w tle za pomocą środkowego klawisza myszki

- brak możliwość konfiguracji programu, nie można wyłączyć pasków narzędziowych których się nie używa,

niby jest "widok skrócony", ale wtedy nie ma listy katalogów, a nadal jest pełno pasków z których rzadko się korzysta np. Kopiuj do schowka, wypełniaj po załadowaniu itp. z których np. ja nigdy nie korzystam, a pracując na 15,4 jest to uciążliwe.

- brak możliwości ustawienia wyglądu, działania zakładek.

Po wersji 2.0 spodziewałem się czegoś więcej, ale i tak jest warta polecenia, dobrze się na niej pracuje,

i jak na razie jest to jedyny dostępny program wspomagający ręczne dodawanie do katalogów.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Teraz po kilku dniach użytkowania mogę się wypowiedzieć. Program jest dobry, wart swojej ceny, wspomaga katalogowanie tak jak powinien.

Mar w poście wyżej ma oczywiście rację, osoba która pisała o liście katalogów (że słaba) też po części. Mam nadzieję, że zweryfikowana przez użytkowników lista pojawi sie niebawem, bo to największa bolączka z wyżej wymienionych. Ogólnie polecam, ale zawsze może być lepiej :)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Korzystałem do tej pory z autorskiego rozwiązania w php, ale dodawanie tym programem jest przyjemniejsze dla oka i nie obciaża mi serwera.

Potestuje go jeszcze trochę i chyba się na niego skuszę.

Czekam również na wersję na wine lub na natywnym porcie. Linux to też system z którego ludzie korzystają :)

Swoja drogą szacunek dla programistów którzy napisali to cudo.

Z minusów to brak bazy katalogów obcojęzycznych. Nie zawsze się pozycjonuje strony na rynek Polski.

btw Mar dziękuje za pracę nad spisem katalogów.

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

senai: Jeśli chodzi o obcojęzyczne tam dopiero można znaleźć cuda. A SK cudem hmmm przy takim tempie rozwoju może za 10 lat będzie

Poprze mnie ktoś jeśli napiszę, że przy klejnym updacie przydał by się jakiś prosty system do urozmaicania synonimami treści wpisów oraz losowania słów kluczowych.

Teraz robię to ręcznie co dzień lub 2 i mnie to nieco drażni. Chodzi mi o jakieś proste rozwiązanie typu

Moja {super|synonim1|synonim2...} strona

No raz popierać! :D

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności