Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jakoś dziwnym trafem tych niezadowolonych jednostek przybywa...

Bodzio, zamiast ślepo brnąc w swoją stronę, że program nie musi już być dopracowany (i ośmieszając się tym samym), naprawilibyście notoryczne zwiechy i na dobrą sprawę nikt by się nie przyczepił do jakiegoś drobnego buga.

no właśnie czy są jakies dobre, dopracowane alternatywy skuteczne i dobre? moze ktoś coś polecić co jest skuteczne w dodawaniu do perceli i nie jest traktowane jako masowy-spam przez google?

duzo sie mowi na zachodniach forach o tym jakims https://bookmarkingdemon.com

jakies pomysly? opinie?

Myśl i bogać się

Bookmarking demon to program który pozwoli ci zautomatyzować proces dodawanie linków do teoretycznie stron bookmarkingowych, a praktycznie do śmieciowych scuttli.

Testowałem i % stron które program uznał za scuttle był tak mały, że dałem sobie spokój. A dodawanie śmieciowych linków do socialów zagranicznych i tak mija się z celem.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

ok, dzieki za opinie to juz zupelnie nie mysle nad Bookmarking demon ;)

MaxPress wygląda dobrze wg mnie, ale widze tutaj ostatnio spora część osób narzeka na problemy i błędy?

jest jakaś dobra alternatywa dodająca do wartościowych miejsc linki ?

slyszalem ze Adder to juz zupelnie syf i śmietnik na miare obecnych czasów?

Myśl i bogać się

Może proste i krótkie pytanie po mniej więcej roku programu Sprytne Katalogowanie :)

Widać spora część z osob w temacie używa i używała tego programu, inna część negatywnie się wypowiadała że katalogi, jak i cały system qlweb to juz przeżytek zupełnie lekceważony przez Google

więc proste pytanie będące jasnym podsumowaniem:

- Czy odnotowaliście (osoby korzystające z tego i tych katalogów) jakąś poprawę dodawanych stron ?

Jeśli tak, to oczywiście na pewno warty program jest tych 100zl i długiej zabawy z dodawaniem :) Jeśli nie to wiadomo, osoby mówiące o przeżytku katalogów mają wtedy rację.

Prosiłbym o co najmniej 4-5 różnych osób i ich opinie, to na pewno może pomóc całemu projektowi pokazać jasno co i jak stoi i wygląda w praktyce.

Myśl i bogać się

Program w sumie jest ok, ale najwazniejsza jest baza katalogow.

Ta z tego programu nawet po aktualizacji jest taka sobie.

Dlatego moja sugestia (bardzo fajnie jakby sie znalazlo w nastenym updajcie):

- mozliwosc usuwania/dodawania katalogow dla wszystkich projektow

- no i lepsze zarzadzanie baza katalogow

Co mi z tego ze z jednego projektu usune sobie 5 zawirosowanych katalogow

jak musze to samo zrobic w 10 nastepnych projektach...

Podejrzewam, że nie zrobią, bo chyba się autorowi odechciało rozwijania programu.

Poza usuwaniem adresu z wszystkich projektów strasznie brakuje usuwania jakiegoś adresu z listy bez dopisywania go do czarnej listy. Nie da się po prostu usunąć adresu z listy. Takich kwiatków jest dużo więcej, a tempo wprowadzania poprawek jest żenujące.

Z SK jestem bardzo zadowolony.

Tyle ze trzeba poświęcić sporo czasu na dodawanie.

Ja dodaje tylko do katalogów PR>2.

Na średnio/łatwe efekt jest dobry.

Zainwestuj 100zł w płatne katalogi + reszta dobrych z SK i na łatwą fraze masz top10.

A mówią, że jest wolność słowa...

Co sie zmienilo w najnowszej wersji bo nie widze informacji ?

No i kiedy bedzie opcja dodawania/usuwania katalogow dla calej bazy ?

I jeszcze jedno pytanie przy okazji, czy baza katalogow zostala jakos zaktualizowana ?

Jaka jest data ostatniej aktualizacji bazy katalogow ?

Projekt chyba sie zawiesił, a wielka szkoda, bo wyglądał obiecująco, ale i tak jest pomocny przy dodawaniu do nowych katalogów, choć bez edycji bazy danych, jest to o wiele kłopotliwszy zabieg.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności