Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Po raz n-ty pytam sie i pewnie beda sie pytal:

Już na to odpowiadałem kilkukrotnie. Zreszta wyżej masz jedną z przyczyn dlaczego warto zgłaszać nam nowe katalogi do bazy - bo oceniane będą przez większą ilość osób.

usuwania katalogow z calej bazy

Mozesz dodac katalog do czarnej listy, wtedy nie wystąpi już w żadnym projekcie. Katalogom z naszej bazy możesz również nadać ocene 0 i ustawić odpowiednio kryteria jakie muszą spełniać katalogi w projekcie.

Co z tego ze sa aktualizacje jak sa one z bledami, nowe fukcjonalnosci z bledami

Zdarzają się w aktualizacjach usterki ale nie są one związane z głównym zadaniem programu jakim jest dodawanie stron do katalgów.

Usterki dotyczą funkcjonalności pobocznych używanych przez ułamek użytkowników SK. Niestety takie rzeczy zdażają się największym - przykładow patch do Visty rozwiązał parę problemów a stworzył kilka nowych. Proszę więc o wyrozumiałość, dokładamy wszelkich starań aby wszelkich usterek było jak najmniej.

nowe fukcjonalnosci z bledami

No to ktore nowe funkcjonalnosci sa z bledami? Konkrety. Nie ma żadnych.

Jest usterka w imporcie wlasnej listy katalogow i ponownym filtrowaniu i tyle.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bodzio, ja mam jeszcze jedno pytanie, bo nie widzę sensu odpowiadać na żadne zadane mi. Dlaczego praktycznie każdego zbywasz dziwnymi tekstami zamiast po prostu napisać, że poprawicie dany błąd? Pamiętaj - klient nasz Pan, a przez te 24 strony tematu widzę, że Twoje nastawienie z klientów zmieniło się do nastawienia do kolegów, którzy dostali coś za darmo i nie mają prawa marudzić. Płacimy, zarabiasz na nas, więc licz się z naszym zdaniem i szanuj jak klientów.

Kiedy któraś z osób zgłosiła błąd np. z wieszaniem się programu odpisałeś, że jest jedyną z tym problemem. Kiedy ja potwierdziłam, że u mnie występuje to samo, nie raczyłeś nawet odpisać i nadal upierasz się przy swoim.

Skoro nie ma żadnych usterek to czemu tyle osób o nich pisze?

//edit:

Teraz mam wersję 2.017.

Bodzio, nadal nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie, czy każdy może skorzystać ze zwrotu pieniędzy, czy trzeba najpierw powytykać tobie trochę błędów (to akurat nie problem :)) KLIK

Niestety takie rzeczy zdażają się największym - przykładow patch do Visty rozwiązał parę problemów a stworzył kilka nowych. Proszę więc o wyrozumiałość, dokładamy wszelkich starań aby wszelkich usterek było jak najmniej.

To już do giganta (giganta bugów też) się porównujecie?

Jest usterka w imporcie wlasnej listy katalogow i ponownym filtrowaniu i tyle.

To są te błędy, czy ich nie ma? lol

Zgłaszam nową funkcjonalność w kolejnej wersji:

Zwrot pieniędzy i blokada licencji w prost z poziomu programu.

Wasza świetna baza katalogów...

Niektórzy mieli farta i skończyło im się na formacie lokalnego dysku, u mnie skończyło się formatem i włamami na serwery ze stronkami. Jeśli ktoś nadal chce używać ten wieszający się shit z beznadziejną i niebezpieczną listą katalogów polecam puszczać progsa przez sandboxie lub inny wirtualizer.

No i na koniec jeszcze raz zapytam Bodzia:

Bodzio, czy każdy ma możliwość zwrotu wydanej gotówki za wasz wyśmienity płód geniuszu, lenistwa i ignorancji?

BTW. Ten topic jest na drugim miejscu w google pod sprytne katalogowanie, może by się znalazło kilka osób chętnych wypozycjonować go oczko wyżej? B)

może by się znalazło kilka osób chętnych wypozycjonować go oczko wyżej?

Kolejna jest recenzja na moim blogu, która być może zostanie zaktualizowana ;-)

zamiast po prostu napisać, że poprawicie dany błąd?

Każdy zgłaszany bład jest poprawiany, jest to oczywiste.

Kiedy któraś z osób zgłosiła błąd np. z wieszaniem się programu odpisałeś, że jest jedyną z tym problemem.

Kilkukrotnie potwierdziłem, że błąd z wieszaniem się programu na wybranych katalogach występował, wskazałem nawet że przyczyną była funkcja podświetlająca słowa kategorii.

Bodzio, nadal nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie, czy każdy może skorzystać ze zwrotu pieniędzy

Nie można. Taki bonus był tylko jeden i został już przydzielony.

Wasza świetna baza katalogów...

Niektórzy mieli farta i skończyło im się na formacie lokalnego dysku, u mnie skończyło się formatem i włamami na serwery ze stronkami. Jeśli ktoś nadal chce używać ten wieszający się shit z beznadziejną i niebezpieczną listą katalogów

Nie mamy wielkiego wplywu na to, że zdarzają się katalogi ze złośliwym kodem. Wprowadzony został mechanizm zgłaszania takich katalogów, baza jest aktualizowana. Znasz lepszą bazę katalogów? A może masz lepszy pomysł co możemy jeszcze zrobić? A może poza krytyką nie masz nic więcej do zaproponowania w tej kwestii?

To są te błędy, czy ich nie ma? lol

Jest tu mowa o błędach w nowej funkcjonalności, takich nie ma. Wystąpiły w starych funkcjach typu import pliku.

Ten topic jest na drugim miejscu w google pod sprytne katalogowanie, może by się znalazło kilka osób chętnych wypozycjonować go oczko wyżej?

Jeśli to możliwe to proszę również pozycjonować na frazę "katalogowanie".

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Nie mamy wielkiego wplywu na to, że zdarzają się katalogi ze złośliwym kodem. Wprowadzony został mechanizm zgłaszania takich katalogów, baza jest aktualizowana. Znasz lepszą bazę katalogów? A może masz lepszy pomysł co możemy jeszcze zrobić? A może poza krytyką nie masz nic więcej do zaproponowania w tej kwestii?

To jak nie macie wpływu na katalogi w waszej felernej bazie to po kiego diabła narzucacie ją swoim użytkownikom?

Kilkukrotnie potwierdziłem, że błąd z wieszaniem się programu na wybranych katalogach występował, wskazałem nawet że przyczyną była funkcja podświetlająca słowa kategorii.
Czy aby na pewno? Mi sie wiesza w każdej ( K A Ż D E J ) wersji.
Każdy zgłaszany bład jest poprawiany, jest to oczywiste.

hihi tja jasne ;)

Jeśli to możliwe to proszę również pozycjonować na frazę "katalogowanie".

Na słowo katalogowanie to raczej ten topic, was co najwyżej stać na fraze 'sprytne katalogowanie'.

Nie mamy wielkiego wplywu na to, że zdarzają się katalogi ze złośliwym kodem. Wprowadzony został mechanizm zgłaszania takich katalogów, baza jest aktualizowana. Znasz lepszą bazę katalogów? A może masz lepszy pomysł co możemy jeszcze zrobić?

Tak ;) dac mozliwosc userom tworzenia wlasnej bazy

po raz n-ty napisze wystarczy dodawanie i usuwanie katalogow z bazy

Co to za aktualizacje bazy jak po 4 miesiacach sa nadal katalogi z wirusami na liscie.

Jakby sie komus chcialo to by przelecial baze w 2 dni... I TO POWINIEN ZROBIĆ PRODUCENT W WERSJI PROGRAMU 1.0

Zreszta wyżej masz jedną z przyczyn dlaczego warto zgłaszać nam nowe katalogi do bazy - bo oceniane będą przez większą ilość osób.

Bo sa wirusy...to w koncu prosze sie zdecydowac czy ta baza jest super czy bee...

Bo jak jest wirus to wina uzytwkonika bo nie mial (dobrego) programu antywirusowego i mial problem z komputerem??

A liste bledow o ktore prosil autor napisze pozniej ( i tak wszystko na tych 24 stronach...)

Właśnie zaktulizowałam program do wersji 2.2. Kiedy wpisuję nowy adres w pasku i klikam na ikonę "Przejdź do strony o podanym adresie", nic się nie dzieje, a wcześniej było OK. Skoro nie mogę sprawdzić czy przy niektórych katalogach dalej są błędy z wieszaniem, bo nie mogę na nie wejść wpisując ich adres, to jak inaczej mogę je znaleźć?

Doszło sortowanie po wybranych kryteriach, chociaż przydałoby się jeszcze IP... ale, sortowania nie ma na czarnej liście.

Właśnie zaktulizowałam program do wersji 2.2.

Ja mam 2.017 i nowszej nie znajduje... ciekawe ;)

Skoro nie mogę sprawdzić czy przy niektórych katalogach dalej są błędy z wieszaniem, bo nie mogę na nie wejść wpisując ich adres, to jak inaczej mogę je znaleźć?

Przeciez jest super funkcja znajdz katalog... (nadal nie dziala ??)

Przeciez jest super funkcja znajdz katalog

Gdzie dokładnie?

Nie wymyśliłam sobie tej wersji - klik ;)

To właśnie przez wirusy rozsyłane przez niektóre katalogi o mało nie skończyło się na formatowaniu dysku.

Dlatego chcę zakupić program albo pod linuxa albo bez list katalogów.

Program bez katalogów dostaniesz za darmo, wystarczy ze ustawisz kryteria dla projektu, których nie będzie spełniał żaden katalog (np. pr>=10), wtedy nie będziesz miał w projekcie żadnych katalogów. Nie musisz korzystać z bazy programu SK.

Tylko co to da? Skąd weźmiesz listę innych katalogów, czy myślisz że tam nie będzie katalogów z wirusem?

Zauważ, że jeśli zgłosisz taki katalog do moderacji to zostanie usunięty z bazy, przez co inni użytkownicy już na niego nie natrafią, i odwrotnie, ktoś zgłosi nam taki katalog i Ty już na niego nie wejdziesz. Korzystając z naszej bazy, korzystasz z bazy z której eliminowane są "złośliwe" katalogi na podstawie zgłoszeń wielu osób. Czy lista z której zamierzasz korzystać też jest tak moderowana?

Zdarzają się zawirusowane katalogi, ale w moim przypadku program antywirusowy znakomicie sobie z nimi radzi.

Zrobiłem tak jak radziłeś i ... nic. Program poinformował, że nie spełnia kryteriów ble ble ble. Musiałem tak przefiltrować, aby coś katalogów jednak zostało. Nie zaimportował mi mojej listy, ale z tym sobie inaczej radzę.

Przydałaby się możliwość braku limitu znaków w opisie.

Ostatnia wersja jeszcze mi się nie zawiesiła.

Przeciez jest super funkcja znajdz katalog

Gdzie dokładnie?

Nie wymyśliłam sobie tej wersji - klik ;)

Jak klkniesz prawym na liscie katalogow to pokaze sie menu - jest opcja

znajdz katalog - dzila troche kulawo bo trzeba wpisac adres taki jaki byl dodawany do bazy

z www badz bez

Widocznie jeszcze nie wyprodukowali dl mnie najnowszej wersji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności