Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie pobrałem nową wersję programu i już wszystko działa normalnie. Filtrowanie katalogów przebiega prawidłowo. Te które przy poprzedniej aktualizacji trafiły na czarna listę już same wróciły do pierwszej grupy katalogów.

Nie widzę nigdzie instrukcji jak korzystać z nowej funkcji losowego dodawania opisów. Jak wpiszę coś miedzy nawiasami {} to je tylko omija.

Chciałbym jeszcze zaproponować nową funkcją - cofania o 2 lub 3 strony do tyłu. Obecnie można cofać pojedyncze strony, a bardzo przyśpieszy katalogowanie cofnięcie za jednym razem o 2 lub 3 strony. Może to być tak jak w IE - mała strzałka z listą poprzednich stron.

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Odnośnie katalogów, od początku o tym pisałem, ale autor uparcie twierdzi, że to rozwiązanie jest lepsze.

Wersja 2.200

Oznaczam katalog jak dodany:

01.jpg

Kolejna sprawa, ok. nie ma możliwości własnego zarządzania katalogami, dobra wczytywałem swoją listę i jakoś było, a teraz wczytuję i sortuje mi wg. waszych kryteriów, czyli albo wg nazwy albo PR, a ja tak nie chcę wolałem sobie sam posortować i taką listę wczytać.. w poprzednich wersjach to było ok, czyli krok w tył :/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mam swoją listę katalogów, czy można ją zaimportować do SK ?

I czy jest opcja że wybieram : dodawanie tylko do katalogów ze swojej listy ?

Otwórz plik dozrob.sds z danego projektu, np. w notatniku, wykasuj zawartość,

uruchom SK i na liście katalogów daj "Importuj z pliku..." i nie klikaj w nagówki "Katalog" i "PR"

bo później nie masz powrotu do obecnej kolejności :/

EDIT:

Przeglądarka w programie i ctrl+F12 przestały działać.
Nie działa także ręczne wpisanie adresu, czyli przejdź do adresu...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Bolek, tylko to nie jest pomysl autora SK. Juz wczesniej to bylo stosowane chocby w mixerze na 'fabryce spamu'.

edit:

Odnosnie tej niby-aktualizowanej listy to polecam rzucic okiem na numer ID katalogu 3151. Jego adres to katalogrei.orge.pl. Co w nim jest nie tak? Brak odnosnika do wpisywanej strony. Ja wielokrotnie zglaszalem katalogi tego wlasciciela, ale jak widac dalej znajduja sie w liscie SK.

A moze inny przyklad podac? Numer ID 3118, adres katalogn.nawigator.az.pl.

Za malo? No to ID 3147, adres katalogp.prezentacje.az.pl

Narzekałem, to teraz moge troche pochwalic

+ za losowanie tytulow, opisow, slow kluczowych

+ za mozliwosc sortowania wg pr, oceny uzytkownika itd...

Nadal mi brakuje mozilwosci dodawania wlasnych katalogow do bazy , tak zeby mozna bylo

potem te katalogi oecniac - co z tego ze dodam sobie katalog jak nie moge go ocenic ani opisac.

Moglibyscie zrobic taka aktualizacje katalogow ktoraby dodawala tylko nowe katalogi do bazy , bez mieszanaia w moich bazach (przenoszenia do czarnej listy, bez usuwania innych katalogow) ??

Ogólnie nie jest źle jak dla mnie

- przydało by się naprawić ctrl+F12 i ręczne wpisywanie adresów co wcześniej działało

Skoro zrobiliście opcję usuń zaznaczone katalogi z listy to może tak zamiast:

Untitled-1.jpg

zrobić:

Untitled-2.jpg

Nigdy nie kliknąłem tego przycisku Oznacz Jako "nie dodany" (pewnie jak większość osó:) a przycisk usuń pod ręką naprawdę się przyda.

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Kilka pytan dla tych co uzywaja:

1 czy to jest nakladka na syfa ie? (bo na stronie brak jest jakichkolwiek wymagan??)

2 czy mozna sobie samemu hurtowo generowac projekty? moze kazdy projekt ma plik conf? ktory by mozna sobie wygenerowac?

3 ile wprawiona osoba jest w stanie dodac wpisow przez h?

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

1 Tak

2 Nie sprawdzalem

3 Jak mam dobry dzien to w 1h da sie dodac do 40-50 katalogow

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Ogólnie nie jest źle jak dla mnie

- przydało by się naprawić ctrl+F12 i ręczne wpisywanie adresów co wcześniej działało

Udostępniona została kolejna wersja programu: 2.202

- poprawione działanie Ctrl+F12 i ręczne wpisywanie adresów

- zaktualizowana baza katalogów

- kilka drobnych poprawek

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Ściągnęłam właśnie aktualizację. Póki co wszystko działa poprawnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności