Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie nie działa: {słowo1|słowo2} - Out of memory

Byc może jest to jakas sytuacja wyjątkowa.

Prześlij więcej szczegółów tzn. zrzut ekranu oraz treść całego tekstu zawierającego synonimy na adres sk/znak_malpy/sprytnekatalogowanie.com

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie było podobnie, po 3,4 dodaniu do katalogów program się wieszał mielił, mielił

raz nawet wyskoczyl ten blad out of memory - myslalem ze to wina katalogu no i w pewnym momenice mnie

olsnilo :D sprawdzilem opisy i w jednym brakowalo klamry } no i program sie wieszal przez to

Tak prawdopodobnie jest u ciebie, wiec sprawdz opisy

Jest jeden blad, menadzer projektow nie che sie czasmi zamknac (wiesza sie)

Na początek wielkie gratulacje za dodanie miksera. To jest jedyna poważna rzecz której mi brakowało w tym programie.

W nowej wersji wkradło się jednak parę bugów;

- po większych zmianach w menadżerze projektów (np. modyfikacje kilku opisów itd) nie mogę zamknąć okna - tj. klikam zamknij, wszystko się chwile mieli okno się zamyka i po chwili otwiera się samo ponownie. I tak w kółko - na szczęście zmiany się zapisują, więc nie ma problemu - po prostu trzeba zamknąć cały program i otworzyć znowu

- w tej chwili wSK mam 2 projekty - w jednym nie ma paska z informacją o katalogu - tzn. jest ale wyświetla się na nim tylko "0" - próbowałem go włączyć i wyłączyć w ustawieniach i nadal jest to samo.

Ogólnie program zachowuje się jak taka wczesna, niedorobiona alfa, ale jak się człowiek do tego przyzwyczai, to nie zwraca się na to aż takiej uwagi. Nie żałuje pieniędzy wydanych na ten program bo przyspiesza pracę wielokrotnie, zwłaszcza po dodaniu miksera. Cieszy mnie również, że aktualizacje są darmowe, dlatego bardzo polecam.

Przyszła mi do głowy jeszcze jedna opcja, może autor ją rozważy. Chodzi o słowa kluczowe fajnie byłoby gdyby przy wstawianiu program zmieniał ich kolejność i np. wstawiał 80% słów, tak aby każdy opis miał trochę inne słowa kluczowe. Taki mały szczegół, więc jeśli nie jest to dużo pracy to może warto go dodać.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Przyszła mi do głowy jeszcze jedna opcja, może autor ją rozważy. Chodzi o słowa kluczowe fajnie byłoby gdyby przy wstawianiu program zmieniał ich kolejność i np. wstawiał 80% słów...

Słowa kluczowe też możesz sobie miksować np. dla kazdego opisu inny zestaw

Mixer jest bardzo przydatny, ale niestety w przypadku kopiowania np. opisu do schowka, kopiuje mi się pełen opis wraz ze znakami {}.

Ściągnąłem demo- są katalogi płatne (pomimo odfiltrowania), są katalogi nieaktualne (dusigrosik, waszestrony). Program ma problem z podawaniem e-maila (ioks.info). Czy lista katalogów w demo jest taka sama jak w najnowszej wersji?? Jaka jest maksymalna ilośc kart, które można otworzyć za 1 razem?

Postanowiłem dać jeszcze jedną szansę temu programowi. Zmiany są bardzo fajne, jednak po 15 minutach i dodaniu strony do maksymalnie 10 katalogów (kolejnych 30 nie działało) oto końcowy efekt re-testów programu w najnowszej wersji:

beznazwy1pi2.th.png

Wspaniała robota chłopaki, bardzo się cieszę, że dbacie o program, a także serdecznie dziękuję za starannie przygotowaną listę katalogów... :/

1. Katalog www.mini.mocne-strony.info, ktory przedstawiles na zrzucie nie znajduje się w bazie programu w wersji 2.202, której używasz, mozna to poznac m.in. po tym ze w pasku statusu na dole brak szczegółów dotyczących tego katalogu. Dodatkowo potwierdzilem brak takiego katalogu sprawdzając bezpośrednio w bazie programu.

2. Chętnie poznałbym te 30 katalogów, które jeden za drugim nie działają.

3. W Twojej stopce znajduje się link z refem do strony skryptu konkurencyjnego do naszego programu. Ja rozumiem, że próbujesz reklamować się w tym wątku ale robisz to wyjątkowo nieudolnie. Zresztą doskonale wiesz, że w reklamowanym przez Ciebie skrypcie działa co 50 katalog, a w naszym programie baza jest znacznie lepsza.

w przypadku kopiowania np. opisu do schowka, kopiuje mi się pełen opis wraz ze znakami {}

Zostanie poprawione w kolejnej wersji.

Czy lista katalogów w demo jest taka sama jak w najnowszej wersji??

Nie, lista katalogów w wersji demo jest inna, nie byla ostatnio aktualizowana. Zostanie zaktualizowana w kolejnej wersji.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

OMG znowu się zaczyna. Nie liczy się to, że barblask zgłosił błąd programu (Co z tego, że katalog nie znajduje się na liście? Przecież po to została dodana opcja umożliwienia dodania swojej listy katalogów) tylko to, że reklamuje konkurencję (jak zresztą duża część tego forum) i możesz zwalić winę właśnie na to.

Kiedy będę mogła spodziewać się odpowiedzi na poziomie?

Nie liczy się to, że barblask zgłosił błąd programu ...

Kiedy będę mogła spodziewać się odpowiedzi na poziomie?

OMG, rzeczywiście znów sie zaczyna. Czy mogłabyś wyjaśnić gdzie tu jest wina programu SK? Gdzie tu jest błąd w programie? Bo ja naprawdę nie widzę. Wskazano katalog z wirusem. Nie ma znaczenia czy wyświetlisz go Firefoxem, Operą, IE czy SK. Efekt zawsze będzie ten sam, jeśli masz program antywirusowy zostanie wyświetlone ostrzeżenie, jeśli nie to gorzej.

Jesli przeczytasz jeszcze raz co napisal barblask to dostrzeżesz, że odniósł się do bazy katalogów, zarzucił że zawiera katalog z wirusem. W tym wypadku nie był to katalog z bazy programu SK.

Gdzie jest wina programu SK w tej sytuacji, na czym polega ten bład???

banner_forum1.png

Gdzie tu jest błąd w programie?

Ja jestem użytkowniczką, Ty twórcą, który odpowiada za błędy i ich naprawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności