Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Piekarz dziala na zasadzie SK. Ma wbudowany mieszacz, jednak brak tam wbudowanej bazy adresow, co ja uwazam za zalete. Trzeba poswiecic kilka lub kilkanascie godzin zeby stworzyc odpowiednia dla siebie baze. Za to mozna nia dowolnie zarzadzac, czego brak w SK. Ponadto piekarz to aplikacja internetowa z dostepem do zrodla, co zapewne wielu ucieszy.

A mi właśnie przeszkadza to, że muszę kupować serwer do piekarza. I bawić się sqlem. Ja zwyczajnie dodaję sobie 3-4 stronki i mi wystarczy taki SK i przydałby się SP, które odpalam bezpośrednio z kompa i mam jakąś tam bazę, którą też mogę uzupełniać (chyba;) bo jeszcze tego nie sprawdzałem)

Powiedzcie jak sprawdzic w tym programie jakie katalogi zostaly juz dodane? bo z tego co widze pokazuje mi tylko liste katalogow dodanych z dnia poprzedniego a dalszych dni juz nie widac

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Co do rozróżniania {||}... to już jest problem, zarówno w schowku, jak i w obliczaniu długości wpisu. Przy pisaniu nowego tekstu ciężko wyczuć jak jest długi. Co do schowka to wiadomo... niech pobiera odpowiednio wylosowany tekst.

Można by to zrobić tak aby program podawał długość dla najdłuższego tekstu jaki da się wygenerować, i tą wartość podawał jako długość tekstu. A jak się komuś nudzi, to można dodać jeszcze wyliczanie minimalnej i średniej długości tekstu :tancze:

Z tymi opisami na prawdę przydało by się coś zrobić. Ja dopiero dziś zacząłem bawić się w {||} bo stwierdziłem, że za dużo takich samych wpisów dodają.

Co ma swoje wady... i zalety - baza robiona przez rzeszę ludzi na 90% bedzie lepsza niż baza robiona przez twórcę softu (nie mówiąc już o ilości pracy jaką by trzeba włożyć, żeby non stop sprawdzać i aktualizować samemu taką listę, bo niestety nie wszystko da się zrobić programami).

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Niech sobie robia swoja baze - ja jej nie chce, mam swoja tak posegregowana ze po dwoch kliknieciach myszki

mam wybor katalogi platne, wpisy od razu, wartosciowe katalogi, kat z linkiem zwrotnym itd... - i to wszytsko aktualne

a nie sprzed 1-2 lat.

Jak wam sie nudzi to zglaszajecie im katalogi.

Ja chce tylko mozliwosc pelenej edycji bazy - i nie tylko ja bo podobna sugestia przewinela sie juz tutaj kilka razy.

Hmm ,a czy obsługa scuttle ,ale oczywiście w jak najwiekszzym stopniu automatyczna ,mogłaby zostać dodana przy nastepnych aktualizacjach ??? Mysle, ze to dobra opcja. To by musial byc tylko mechanizm, co sie rejestruje ,bo po rejestracji nastepuje automatyczne logowanie, wypisywanie pół i submit. Mało ktore scuttle ma tokena ,wiec pomysl o tym bodzio, bo odkad jestem średnio zadowolonym posiadaczem SK, chyba nie wyszla jeszcze zni jedna aktualizacja, a jak juz to jakas skromna ... :D

Lukas_79,

przydalaby sie mozliwosc edycji bazy

nie predko sie tego doczekamy ;)

Seen88, za rok moze dwa ... ;)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności