Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

dzezz, ankieta autora i tak nie przekona, skoro do tej pory nam sie to nie udalo.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale ten Scuttler jakiś taki zakręcony mi się wydaje.

W obecnej wersji SK nie jest wypełniane tylko pole z adresem, w wersji która się wkrótce pojawi pełna obsługa Scuttle będzie dodana.

uwzglednia niemal kazda sugestię, rozpatruje i bardzo często wprowadza w życie

Seen88 zauważ, że w SK też uwazględniana jest niemal każda sugestia i bardzo często wprowadzana w życie

Spójrzcie na to w inny sposób, jest Was 11 osób, załóżmy, że każdy z Was ma 50 supertajnych katalogów, których nie ma w naszej bazie. Każdy z was zgłasza te 50 katalogów co daje 550 katalogów. Jedna osoba zgłasza 50 katalogów a wyjmuje dodatkowo 500. Korzystacie na tym wszyscy. Ja ze swojej strony mogę obiecać jeszcze częstsze aktualizacje bazy.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

bodzio_, przeanalizuj dokladnie, ale to bardzo dokladnie to co napisal bkartol

Poza tym ta dodatkowa funkcjonalnosc nie ma byc zamiast tylko jako dodatek.

Nie dodajac tej opcji i tak nie zmusisz ludzi do dzielenia sie, a tylko ulatwisz wielu osoba prace z programem, a ci co sie beda chcieli dzielic to nadal to beda robic.

Przy okazji odbudujesz nadszarpniete zauwanie poprzez slabe(wg. mnie) kontrargumenty juz obecnych klientow ktorzy domagaja sie takiej funkcjonalnosci, a mysle ze jest ich duzo wiecej niz te 11 osob i nie tylko z tego forum. Wiekszosc sie nie wypowiada na ten temat, bo i po co jak robia to inni i uzeraja sie z autorem ;)

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Lesiu, ;)

No co? ;)

Ja juz nie mialem sily pisac wiecej, zbyt duzo postow w tym watku napisalem... na marne. Ewidentnie widac, ze bodzio ma blokade na argumenty. Ty piszesz, ze nie chcesz dzielic sie lista katalogow, co jest calkowicie zrozumiale, ale bodzio sie nie zgadza i mowi, ze Ty jednak powinienes chcec sie taka lista dzielic. W dodatku bodzio Ci obieca "jeszcze czestsze aktualizacje bazy" i powinienes sie posikac ze szczescia, bo zamiast raz na 2 miesiace dostaniesz aktualizacje raz na miesiac i 3 tygodnie. Czego chciec wiecej...

Spójrzcie na to w inny sposób, jest Was 11 osób, załóżmy, że każdy z Was ma 50 supertajnych katalogów...

A może Sam spojrzysz w końcu na to w inny sposób ??

Pisałeś ze takich jest osob mniej niz 1%, jak widac jest i ch duzo wiecej - każdy Twoj argument jest obalany

a tu w kółko to samo.

Jak ktos bedzie chcial to bedzie zglaszal katalogi do twojej bazy, ale daj ludziom mozliwosc wlasnej edycji.

Jeślli mi udowodnisz ze te 11 osób jest to mniej niż 1% uzytkowników tego programu ,juz nigdy wiecej nie napisze

nic w tym watku...

Przyjmijmy wersje ,ze wszyscy ,którzy sie wypowiedzieli w tym wątku na temat SK są za wprowadzeniem mozliwości pełnej modyfikacji bazy katalogów. Mi taka opcje bardzo pomoże, gdyż myślałem nawet o zagranicznych katalogach ,bo mam strony w roznych jezykach i pojawia sie problem. Poza tym chciałbym na stale wywalic kilka katalogow ,ktore zawieszały komputer, tak ze musialem go resetowac, nie raz jakies trojany i wirusy mi sie wgrywały, a i zauwazylem ze niektore katalogi z obecnej bazy NIE SĄ nawet zaindeksowane w Google ... Najchetniej wywalilbym pół obecnej bazy. No ewentualnie moge zapisac se adresy tych katalogow na kartce i se je pomijac ;) ,ale jak SK ma przeciez usprawniac katalogowanie ,a nie odwrotnie...:D

-`g

- Lesiu

- Lukas_79

- Lexy

- ja

- lj2m

- Mar

- Seen88

- Szakal

- dzezz

- kkurzydlo

- salab

12 osób. Liczymy dalej... :)

Bodzio - szczerze mówiąc to ja nie bardzo rozumiem w czym problem, żeby dodać tą opcję jako dodatek. Czy to naprawdę tyle pracy czy co?

PS: Skoro 12(tyle się jak dotąd wpisało, ale sądzę, że to mały procent) osób to mniej niż 1% klientów (a w końcu to informacja "z pewnego źródła") to gratuluję sprzedania ponad 1200 kopii programu :jezyk1:

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności