Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie połowa tylko niecały 1%, jest to informacja z pewnego źródła.

No to gratuluje. Wynika z tego "pewnego zrodla" ze sprzedaliscie juz 1300 sztuk.

Caly czas czekam na odpowiedz autora programu - przeciez odpowiadacie na wszystkie pytania.

Marzenia sa piekne ;)

Autor jak zwykle ucichl jak coraz wiecej osob sie domaga tej opcji...

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Czekałem, czekałem na odpowiedz i sie nie doczekalem...

Menadzer projektow jak sie wieszal tak sie wiesza nadal - autor stwierdzil ze jemu sie nie wiesza i jest ok :)

Jesli ktos jeszcze sie zastanawia nad kupnem tego programu to niech sie nie zastanawia... i niech zainteresuje sie innymi programami

(wtyczkami) , niektorymi nawet za darmo.

Support: zero

Aktualizacja bazy katalogow : zero

Czekałem, czekałem na odpowiedz i sie nie doczekalem...

Support: zero

Suport jest świadczony na pytania zadawane przez formularz na naszej stronie www.sprytnekatalogowanie.com Prosiłem już w tym wątku aby korzystać z umieszczonego tam formularza bo nie jestem w stanie regularnie logować się na wszystkich forach gdzie mam konto i sprawdzać czy ktoś czasem nie wysłał wiadomości na PW. Po to jest oficjalna strona programu i jedne miejsce gdzie można wysłac wiadomość aby z tego korzystać.

Menadzer projektow jak sie wieszal tak sie wiesza nadal - autor stwierdzil ze jemu sie nie wiesza i jest ok :)

Nikt poza Tobą nie zgłaszał takiego problemu, prosiłem Cię o więcej szczegółów, być może udałoby Ci się zaobserwować jakąś prawidłowość, która pomogłaby zdiagnozować problem. Niestety zero odzewu z Twojej strony. W tej sytuacji nie jestem w stanie Ci pomóc i stwierdzić dlaczego akurat Tobie sie wiesza.

Dodałem swoje katalogi już nie pamiętam kiedy i dalej w bazie ich nie ma

Od chwili gdy dodałeś katalogi nie było jeszcze aktualizacji programu. Dodatkowo katalogi są sprawdzane po pewnym okresie od ich zasugerowania do dodania do listy. Bardzo wiele zgłoszonych katalogów po tygodniu już nie działa. Sprawdzając katalogi z opóźnieniem możemy łatwo wyłapać właścicieli katalogów, którym ich prowadzenie nudzi się już po tygodniu.

Do listy nie są dodawane również katalogi bez utworzonych kategorii i podkategorii. Sprawdzenie w rozbudowanym katalogu wszystkich kategorii, które są potrzebne i utworzenie ich we własnym katalogu to dla właściciela chwila. Nie ma powodu aby tworzeniem kategorii obarczać osoby dodające swoje strony.

13 osob . Caly czas czekam na odpowiedz autora programu

13 osób to chyba nie jest zbyt wiele???

Nie podaję ile sprzedano licencji, podane tu przez innych ilości nie są prawdziwe, zresztą ilość sprzedanych licencji a ilość użytkowników to 2 różne sprawy.

W sumie mi by się też przydała taka opcja. Mógłbym wywalić katalogi do których kataloguję dodawarką automatyczną, a z półautomatu rozprawiał bym się z resztą katalogów.

Możesz zaimportować listę katalogów (do których dodałeś stronę innym narzędziem) do listy katalogów już dodanych. Spowoduje to że katalogi zostaną usunięte z listy katalogów do dodania jeśli się na niej znajdowały.

No ewentualnie moge zapisac se adresy tych katalogow na kartce i se je pomijac biggrin.gif ,ale jak SK ma przeciez usprawniac katalogowanie ,a nie odwrotnie...

Na kartce nic nie musisz zapisywać, katalogi możesz dodać do czarnej listy i nie będziesz ich miał ani w obecnych ani przyszłych projektach.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Prosiłem już w tym wątku aby korzystać z umieszczonego tam formularza bo nie jestem w stanie regularnie logować się na wszystkich forach gdzie mam konto i sprawdzać czy ktoś czasem nie wysłał wiadomości na PW. Po to jest oficjalna strona programu i jedne miejsce gdzie można wysłac wiadomość aby z tego korzystać.

Po to jest opcja sledzenia watku zeby otrzymywac maila gdy dochodza nowe posty. Poza tym jesli ktos przesyla PW to rowniez dostajesz maila. Wiec przestan pieprzyc od rzeczy. Jesli jedynym miejscem do wysylania wiadomosci jest oficjalna strona programu to przestan reklamowac swoj program na forach i reklamuj go jedynie na swojej stronie. Powtorze wiec - przestan pieprzyc od rzeczy. Zamiast zaktualizowac baze katalogow i dodac funkcje, o ktore prosza uzytkownicy programu to namietnie dodajecie do katalogow oficjalna strone programu... nawet do tych katalogow, ktorych program nie obsluguje. I jeszcze na zakonczenie - przestan pieprzyc od rzeczy. Za trzecim razem powinno dotrzec.

Nikt poza Tobą nie zgłaszał takiego problemu, prosiłem Cię o więcej szczegółów, być może udałoby Ci się zaobserwować jakąś prawidłowość, która pomogłaby zdiagnozować problem. Niestety zero odzewu z Twojej strony. W tej sytuacji nie jestem w stanie Ci pomóc i stwierdzić dlaczego akurat Tobie sie wiesza.

Ja zgłaszałem również - nie wiem jak mam odbierać te kłamstwa.

Od aktualizacji minelo sporo czasu. Ile potrzebujecie jeszcze czasu by wyeliminować "wątpliwe" katalogi ? Pół roku ? rok ? dwa lata ?

13 osób w tym temacie to bardzo dużo... Jestem pewien ,ze gdy zaprosić do dyskusji wszystkie osoby posiadajace licencje SK, 90% pragneła by tej zmiany.

Ale zauważyłem jedna rzecz - co kolwiek sie zaproponuje, zasugeruje autorowi ,autor zawsze bedzie na nie. Nie ma sensu kontynuować tego tematu ,ani pisac meili do autora bo to niczym sie nie konczy.

Na dzień dziś odradzam zakupu programu - to moja opinia.

Nikt poza Tobą nie zgłaszał takiego problemu

KLAMSTWO - co widać oczywiście w poście powyżej.

Pamietam ze zglaszal to tez jakis uzytkownik ale nie wiem czy to byl Seen88

Jest duzo , prawdopodobienstwem moge stwierdzize sprzedanych sztuk nie macie wiecej niz 200.

Moze 80 na allegro, z 40 z tego forum i troche przypadkowych..

Te 13 osob to jest reprezentacja osób ktore aktywnie korzystaja z tego programu.

Nawet jakbym znalazl 30 osob to i tak zmienisz potem argument ??

Mam racje ?? przeciez autor programu zawsze tak robi...

Jesli autor programu nie chce odpowiadac w tym watku niech poprosi moderatora o usuniecie tego topiku

i bedzie po problemie.

Caly czas czekam na ustosunkowanie sie do watku 13 osob to mniej niz 1% uzytlkownikow SK...

1) Też uważam, że 13 osób w [jednym wątku na PiO/b] to dużo - ale jeśli nie to podaj ile musi być, żeby było to ponad 1% użytkowników programu (informacje z pewnego źródła- poświęcę się i znajdę użytkowników, którzy by też tej zmiany chcieli - ciekawe jaki argument będzie wtedy :)

2) Jak mi program w jakiejś starej wersji nie robił zrzutów ekranu i pisałem meile to też się dowiedziałem, że "to tylko tak u mnie, nikt inny nie ma z tym problemów"... co było kłamstwem jak się dowiedziałem później z rozmowy z innym użytkownikiem SK...

3)Reszty mi się nie chce komentować, więc zacytuję Lesia "przestań pieprzyć"... i dodam od siebie "zacznij w końcu słuchać klientów" - feedback to PODSTAWA rozwoju produktu.

PS: życzę wiele szczęścia z prowadzeniem firmy przy takim podejściu do klientów :]

PS2: Osoby poważnie zainteresowane profesjonalnym programem do półautomatycznego katalogowania rozwijanym WEDŁUG ŻYCZEŃ UŻYTKOWNIKÓW zapraszam na PW - jeśli znajdzie się dotatecznie duża liczba chętnych aby pokryć koszty to zacznę rozmowy z programistą. Na wstępie powiem tylko, że program prawdopodobnie byłby serverowy - tak żeby wyeliminować zwisy i niekompatybilności sprzętowe.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Osoby poważnie zainteresowane profesjonalnym programem do półautomatycznego katalogowania
O ile myślisz o tym poważnie to proponuję utworzyć osobny wątek na ten temat.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Po to jest opcja sledzenia watku zeby otrzymywac maila gdy dochodza nowe posty. Poza tym jesli ktos przesyla PW to rowniez dostajesz maila. Wiec przestan pieprzyc od rzeczy.

Powtarzam po raz kolejny, do kontaktu w sprawie programu służy formularz na stronie domowej programu.

Po to m.in. jest ta strona.

o przestan reklamowac swoj program na forach i reklamuj go jedynie na swojej stronie

Wątek został założony celem dyskusji na temat programu.

I jeszcze na zakonczenie - przestan pieprzyc od rzeczy. Za trzecim razem powinno dotrzec.

Poziom niektórych forumowiczów jest poniżej wszelkiej krytyki.

to namietnie dodajecie do katalogow oficjalna strone programu... nawet do tych katalogow, ktorych program nie obsluguje.

Strona SK jest dodawana przy użyciu SK.

Co to znaczy, że jest "dodawany do katalogów których nie obsluguje"?

Ja zgłaszałem również - nie wiem jak mam odbierać te kłamstwa.

A czy podałeś jakieś szczególy o które prosiłem?

Ale zauważyłem jedna rzecz - co kolwiek sie zaproponuje, zasugeruje autorowi ,autor zawsze bedzie na nie.

Nieprawda, wiele innych funkcji sugerowanych na forum zostało dodanych, wymienialem je wielokrotnie.

Kwestia dotyczy jednej funkcji.

Obecnie dodanie tej funkcji nie jest zgodne z kierunkiem rozwoju programu.

O ile myślisz o tym poważnie to proponuję utworzyć osobny wątek na ten temat.

Taki wątek już istnieje:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=53766

Tam autor zadeklarował się udostęnić skrypt za darmo. Prosił tylko o udostępnienie bazy i tu pewnie się 'rozbije'. Jest pewna grupa, która chcialaby korzystac z bazy innych ale nie dając nic w zamian.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Obecnie dodanie tej funkcji nie jest zgodne z kierunkiem rozwoju programu.
Nowa odmiana gry w pomidora.
Jest pewna grupa, która chcialaby korzystac z bazy innych ale nie dając nic w zamian.
Pan pomidor zas chcialby program sprzedawac i jednoczesnie miec aktualizowana przez swoich klientow liste katalogow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności