Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Lesiu zdałem Ci pytanie, może choć raz odpowiesz?

Pan pomidor zas chcialby program sprzedawac i jednoczesnie miec aktualizowana przez swoich klientow liste katalogow.

Niekoniecznie, 90% katalogów w SK jest dodana przez nas.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

CZemu nie odpowiadacie bodzio na moje pytania ??

Niekoniecznie, 90% katalogów w SK jest dodana przez nas.

Znowu ...ech brak mi słów. Przeciez wszyscy wiedza ze lista jest robiona w 90 % z tego katalogiseo.info

Łagodnie mowiac mijasz sie z prawda.

Obecnie dodanie tej funkcji nie jest zgodne z kierunkiem rozwoju programu.

Przeciez glowny powod to brak chetnych (<1%)...ja znalazlem kilku wiec o co chodzi ??

Bodzio powiedz mi jedno. Czemu tylko z Tobą nie umiemy się porozumieć i jest kłótnia ?

Nie pamiętam takich sytuacji z twórcą addera lub innych programów. A tu od samego poczatku toczysz z nami wojne.

Jeśli jesteś dobry przedsiębiorcą to nie bedziesz pisac programu wg. jego "kierunku" i jakis tam swoich zalozen tylko wg. zapotrzebowania, o którym pisza np. uzytkownicy PiO - w tym przypadku jest to m .in modyfikacja bazy katalogów.

Powtarzam po raz kolejny, do kontaktu w sprawie programu służy formularz na stronie domowej programu.

Po to m.in. jest ta strona.

Jak dawno temu wysyłałem Wam komunikaty używając tego formularza to się dowiadywałem, że "tylko ja mam problem z printscreenami" co delikatnie mówiąc w starej wersji softu nie było prawdą. Tutaj też mijałeś się z prawdą pisząc, że zainteresowanych pewną funkcją jest <1% użytkowników programu (później stwierdziłeś, że to nie to samo co liczba sprzedanych licencji, co jest delikatnie mówiąc śmieszne - ale już mniejsza z tym). Sądzę, że dość szybko udowodniliśmy Ci, że nie jest to prawda (no chyba, że bedziesz się upierał, że sprzedaliście ponad 1300kopii ;) ).

Gdyby każdy z tych użytkowników pisał zamiast tutaj na forum publicznym, poprzez formularz na Waszej stronie to wydaje mi sie, że dostałby odpowiedź w stylu "tylko Ty jeden chcesz takiej funkcjonalności, wszyscy inni są zadowoleni z obecnej sytuacji".

Ogólnie sytuacja robi się (jeśli jeszcze nie jest) śmieszna - "Bodzio kontra reszta świata" :D

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Chciałbym zasugerować pewne ulepszenie programu - było by dobrze, gdyby program automatycznie przeskakiwał do innego katalogu, ilekroć zajdzie próba otwarcia katalogu, który jest już otwarty w innej zakładce (mam nadzieję że nie zamotałem zbytnio;))

Dlaczego? Otóż bardzo spowalnia pracę z SK fakt, że dość często te same katalogi otwierają się te w kilku zakładkach. W sytuacji gdy tych zakładek jest sporo, bardzo często zdarza się, że próbujemy dodać wpis do katalogu już 'zaliczonego' w innej zakładce. Chyba każdy, kto używa tego programu, wie o co chodzi;)

Było to już zgłaszane wcześniej i poniekąd zostało to poprawione ale jednak nie do końca i nadal się zdarza że otwierane są automatycznie już otwarte katalogi np po dodaniu katalogu do czarnej listy lub wybraniu przejdź do następnego katalogu =>

Pozdrawiam

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Wydaje mi się, ze przesianie bazy filtrując po site i kasując zbanowane nie powinno być problemem jeśli:

a) w końcu będzie można używać własnej bazy

:D wyjdzie w końcu nowa wersja z aktualną bazą katalogów

Chociaż przy podejściu jakie było prezentowane do tej pory przez autora może być cieżko ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności