Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiem tak: :)

Kupiłem Sprytne Katalogowanie i nie żałuję.

Nie mam dużego doświadczenia w pozycjonowaniu, właściwie zaczynam, pozycjonująć (starając się) swoje własne strony i kilka innych.

1. Bardzo przydaje się pod katem wypełniania formularzy. Fajnie popatrzeć jak mieli kilka sekund stronę i wypełnia za mnie pola :]. Czsem zdazy się, że pominie jakiś formularz, ale to góra 5% - zdaża się rzadko. Czasami wybierze kategorię ciut "obok" ale to też bardzo rzadko sie zdaża.

2. Od momentu stosowania tego programu, jakoś pozycja wiekszosci stron poszła w górę :]

Nie wiem, nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, ale dla samego wstawiania treści do formularzy warto dać stówę. Naprawdę nie żałuję. Dobre jest to, że widzę co się dzieje na stronie. Adder chyba dodaje automatycznie, jak leci i wystarczy jakaś zmiana w katalogu i może pominąć lub dodac nie do tej kategorii co chciałem. Tu dosłownie dwoma klikami robię to sam i widzę gdzie to wszystko ląduje. Ponadto mogę zmienić w trakcie np kategorie jesli trafi się bardziej interesująca. He, zlicza nawet ile dodałem i wyrzuca komunikat, że - wystarczy :)

Jak dla mnie bardzo przydatny program i nie załuję wydatku. W końcu nie jest aż taki drogi.

Aha, nie mam żadnych korzyści z tego, że to piszę :] Faktycznie jestem klientem Sprytnego Katalogowania ;)

Powiem tak: ;)

Kupiłem Sprytne Katalogowanie i nie żałuję.

Nie mam dużego doświadczenia w pozycjonowaniu, właściwie zaczynam, pozycjonująć (starając się) swoje własne strony i kilka innych.

...

Aha, nie mam żadnych korzyści z tego, że to piszę :] Faktycznie jestem klientem Sprytnego Katalogowania :excl:

A to, że zarejestrowałeś się w ubiegłym miesiącu i masz 3 posty na koncie bardzo to uwiarygadnia ;)

BTW: Chyba nikt tutaj nie twierdził, że soft jest zły (bo nie jest). Ludzi po prostu denerwuje olewanie i wmawianie, że cos jest dla nich lepsze...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Dziwne tylko trochę, że od tygodnia nie dostałem odpowiedzi na meila (a nie raz pisałeś, że to pewniejsza droga kontaktu z supportem) a tymczasem pojawiła się tutaj :)

Odpisalem na forum bo nie doszedł do mnie email z pytaniem, pytanie odczytalem tu na forum.

Support jest słaby i mierna otwartość autora na sugestie i tyle.

Czy pokusisz sie na jakis argument dlaczego to suport jest słaby? Miales jakis problem, nie został rozwiązany? Jesli tak to jaki?

Teraz się pewnie narażę wielu osobom, ale od tego jest forum, żeby wyrazić SWOJE zdanie.

Według mnie program SK jest całkiem niezły w odniesieniu do jego ceny. Używam go już od dłuższego czasu i jestem zadowolony. Jest kilka rzeczy, które bym zmienił, poprawił, dodał jakieś opcje, ale nie wsiadam na autora jak Wy. To co kupiłem było warte swej ceny. Gdybyście jechali tak po mnie (gdybym był autorem programu), to prawdopodobnie dałbym sobie w ogóle spokój.

Mam nadzieję, że ta dyskusja zmieni w końcu swój tor, bo od dłuższego czasu nie przeczytałem tu nic konstruktywnego.

Naraziles sie na szczescie tylko kilku osobom, bo tylko kilka osób bije piane w tym wątku.

Jesli masz jakies sugestie odnosnie programu chętnie się z nimi zapoznam.

Czsem zdazy się, że pominie jakiś formularz, ale to góra 5% - zdaża się rzadko.

Prosze zgłaszać takie katalogi gdzie formularz nie jest w całości wypełniony a zostanie dodana ich obsluga w SK.

Brak zapowiadanej chyba od 3 miesięcy aktualizacji zaczyna być wk*********e
tez tak robilem i dalem sobie spokoj

To jak to w koncu jest z wami bkartol, Seen88 i Cockney?

Ja rozumiem ze lista katalogow troche sie zdezaktualizowala, ale przeciez wlasnie dla WAS to nie powinien byc problem. Przeciez to Wy macie te swoje listy katalogow, to WY caly czas domagacie sie importu listy do glownej bazy. WY czekacie na aktualizacje bazy? Co za problem zebyscie sobie zaimporotwali te wlasne listy do projektu? Moze to ze wojujecie w tym wątku wynika z tego ze nie wiecie ze mozna zaimporotwac swoja baze do projektu? A moze wy nie macie tych baz tylko wojujecie dla zasady? Macie te bazy czy nie? Wiecie ze mozna imporotwać wlasne katalogi do projektu czy nie?

Jesli chodzi o aktualizacje, opoznia sie poniewaz pewne kluczowe elementy są przepisywane od nowa. Dzieki temu przełączanie między projektami będzie szybsze równiez po zaimportowaniu duzej ilosci własnych katalogów do projektu.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Chcę kupić SK bo tak zachwalacie ale mam 2 pytania:

1. Po zakupieniu teraz, aktualizacja będzie darmowa, czy jednak lepiej na nią poczekać?

2. Jak to w końcu jest z tym zarządzaniem listą katalogów? Można importować swoje czy nie, bo podajecie sprzeczne informacje

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Wiecie ze mozna imporotwać wlasne katalogi do projektu czy nie?
2. Jak to w końcu jest z tym zarządzaniem listą katalogów? Można importować swoje czy nie, bo podajecie sprzeczne informacje
Tak można importować, ale wcześniej przygotowaną listę i posortowaną, same adresy.

Później z nią nic nie zrobisz, nie posortujesz. I musisz wczytywać ją w każdym projekcie oddzielnie.

Nie można bowiem wczytać pełnej bazy katalogów, nie można jej samemu edytować, i nią zarządzać.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To jak to w koncu jest z wami bkartol, Seen88 i Cockney?

Ja rozumiem ze lista katalogow troche sie zdezaktualizowala, ale przeciez wlasnie dla WAS to nie powinien byc problem. Przeciez to Wy macie te swoje listy katalogow, to WY caly czas domagacie sie importu listy do glownej bazy.

Świetnie ze dotarlo ze lista katalogow sie zdeaktualizowala - wiec chyba pora na aktualizacje ??

Za malo macie zgloszen od uzytkownikow ze nie chce sie samemu (Wam) popracowac nad baza ?

A swoja baze mam i tobie nic do tego - jest ona moja wlasnoscia.

No i naucz sie czytac ze zrozumieniem - wiemy ze mozna importowac swoje listy - I co z tego ??

Nie chcesz ulatwic zycia uzytkownikom tego programu twoja sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności