Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż to.

1. Po zakupieniu teraz, aktualizacja będzie darmowa, czy jednak lepiej na nią poczekać?

Aktualizacja jest zawsze za darmo. Aktualizacja jak napisał Lesiu jest zazwyczaj wkrótce. Ten wątek uświadomił mi jak bardzo względne może być pojęcie "wkrótce".

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kupiliście program w wersji w jakiej był, czy w wersji jakiej będzie za 5 lat?

Ja go mam od początku, używam, podobają mi się nowe funkcjonalności za które nie płaciłem, ale jakby ich nie było to ciągle bym programu używał.

Większość osób zachowuję się tak, jakby autor programu podpisał z nimi umowę na wyłączność, przypominam, że kupiliście program w takiej wersji w jakiej kupiliście. Autor może stwierdzić że od jutra przestanie rozwijać program i wtedy co? Zażądacie zwrotu?

Weźcie sie do roboty, albo na plaże i przestańcie narzekać bo się czytać tego nie da.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

dobry program, ale jeszcze jest co poprawiać, np. żeby można było ustawić losowy anchor

Żeby można było sprawdzać site w locie (w SeoQuake mam to włączone cały czas), żeby się nie wieszało, żeby łatwo można było sprawdzić gdzie dokładnie się dodało linki, żeby baza mogła być wypełniona własnymi katalogami i w pełni edytowalna, żeby entery przy konfiguracji dziłały jak w każdym normalnym programie, żeby działało ctrl+X, żeby podwójne/potrójne kliknięcie zaznaczało cały wyraz/linie/tekst (jak to jest wszędzie w standardzie), żeby częste aktualizacje były troszkę częściej....

A tak z tą bazą danych. Wyobraźcie sobie taką sytuację. Bodzio przestaje rozwijać program (o ile już nie przestał) i całe narzędzie po roku szlak trafia ze względu na nieaktualne katalogi i brak możliwości ich edycji.

Ja mam wrażenie że jest tu takie trochę błędne koło. Bodzi ma coraz mniej klientów (o ile jeszcze ma) co odbija się na jakości i podejściu do użyszkodników, co z drugiej strony odbija się na gorszej reklamie i zmniejszeniu ilości sprzedawanych kopi.

Wyobraźcie sobie taką sytuację. Bodzio przestaje rozwijać program

Rozbawiłeś mnie tym tekstem ;)

A tak na poważnie Bodzio mógłby się odezwać czasem i wspomnieć czy SK będzie kontynuowane czy na tym koniec.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@cartman226, bawisz się w pozycjonowanie i nie masz 6zł na listę?

.. i chcesz żerować na czyjejś pracy?

Aby pobrać listę katalogów do pliku .csv należy przejść do wyszukiwania zaawansowanego, następnie wyszukać interesującą nas listę katalogów do zrzutu

.. i jeszcze jedno, jak być poszukał znalazł byś nawet darmowe kody do pobrania listy.

Wstyd!!!

Sorry, że nie na temat, proszę o moderatorów o skasowanie dwóch ostatnich postów.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności