Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, schodzimy z tematu, wszystko jest tutaj: Spis Katalogów.

Ps. kupiłem już kiedyś tą listę na allegro ale już trochę przestarzała a skoro nie widziałem aukcji tego więc o co chodzi ?
Cieszę się, teraz całą listę można nabyć dużo taniej,szybciej i prościej nawet niż napisanie takiego skryptu.

Pytałeś o narzędzie, które służy do... więc sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jestem pewien ,że bodzio nas zagnie tą aktualizacją. W końcu tworzy ją już chyba 3 miesiąc.

A ja będę heppy jak będzie aktualizacja katalogów lub doda w pasku ilość site. Ale i tak wątpię sprzedaż maleje bo olał a maleje bo olał tak jak ktoś tam pisał wyżej. NIech bierze po 10zł czy ileś tam za aktualizację ale niech zrobi kilka rzeczy, bo teraz go rozumie w jakimś sensie nie idzie to po co się spuszczać a dlaczego nie idzie napisałem wyżej

Ale widzę ,że na allegro autor nie próżnuje.

PS. Dnia 23.07.08 autor oznajmil, iz nowa wersja "wkrótce"

Należy dodać ,że aktualizacja była zapowiadana około miesiąc wcześniej .Ale fakt ,że 23.07.08 w natłoku pytań do autora z pytaniami "kiedy?" ,dostaliśmy odpowiedź "wkrótce" .

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Mi się już skończyła lista, więc jest jakaś możliwość załadowania swojej ew. kupienia od kogoś? Bo ty wytnij wklej mnie wykończy.

Przeglądnij kilka tematów wstecz, to że nie można edytować bazy danych nie oznacza, że program jest całkowici bezużyteczny,

możesz zaimportować sobie listę katalogów z zwykłego pliku .txt

Taką listę robisz sobie jak tylko chcesz, sortujesz np wg. PR, i w pliku tekstowym umieszczasz tylko adresy

i taką bazę wczytujesz do programu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności