Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak się zastanawiam, ale nie sprawdziłem tego jeszcze. Jak się robi "Importuj z pliku listę katalogów do tej listy" to dodaje się nowe katalogi tylko do aktualnego projektu, czy ogólnie do bazy SK? Wie ktoś może?

No i co z tym update :D

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

To jesli nie sprawdziles tego jeszcze to moze bys sprawdzil zamiast zadawac pytanie? Bylo to tez opisane w tym watku, trzeba bylo czytac uwaznie. Niepotrzebnie podbijasz watek o tym archaicznym programie.

EDIT: W jednym ze swoich katalogow ze stopki (seokatalogstron.com) masz wlaczone linki nofollow. To blad czy zart?

Tak się zastanawiam, ale nie sprawdziłem tego jeszcze. Jak się robi "Importuj z pliku listę katalogów do tej listy" to dodaje się nowe katalogi tylko do aktualnego projektu, czy ogólnie do bazy SK? Wie ktoś może?
Tutaj opisałem jak importować listę katalogów, oraz zamieściłem dzisiejszy zrzut katalogów.
Niepotrzebnie podbijasz watek o tym archaicznym programie.
Mimo tego, że nie jest już rozwijany od dłuższego czasu, nadal bardzo wspomaga ręczne katalogowanie, co bardzo skraca czas dodania strony do katalogu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 4 tygodnie później...

Witam,

przeczytałem cały wątek, ufff...

Konkluzja - program jest ok, problem jest głównie z aktualizacją oraz aktualnością katalogów. Mam więc 2 pytania:

bodzio:

Kiedy można się spodziewać nowej wersji z aktualną listą katalogów - interesuje mnie konkretna data, wkrótce=nigdy ;)

Zastanawiam się nad kupnem programu, więc prosiłbym o wiarygodną odpowiedź.

Mar, Lesiu, Lexy, mmr88, barblask, Elpav, Rocky77:

(jeśli kogoś z zainteresowanych pominąłem, to przepraszam, chętnie usłyszę również opinie innych)

Jaki procent katalogów dołączonych do programu jest aktualny na chwilę obecną (10, 50 a może 80%)?

Dzięki za odpowiedzi

Nie wiem, nie korzystam z załączonej bazy katalogów, do do programu cały czas korzystam,

i mimo paru błędów warto z niego korzystać.

Co do bazy katalogów możesz skorzystać z tej, lub wygenerować sobie aktualną z mojego spisu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ostatnio widziany: 30.03.08 - 18:46

Chyba bodzio zlał całą sprawę z góry na dół, skoro już prawie 8 miesięcy go tutaj nie było... :)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Jaki procent katalogów dołączonych do programu jest aktualny na chwilę obecną (10, 50 a może 80%)?

Dzięki za odpowiedzi

W % to Ci nie napiszę, ale stwierdzam, że warto stworzyć sobie własną bazę dobrych katalogów, i wrzucać ją sposobem Mar-a gdyż w standardowej bazie plagą są katalogi które niby istnieją, ale admini je opuścili i od miesięcy nie akceptują nowych wpisów :/ do tego oczywiście dochodzą zbanowane, ledwo co zaindeksowane, za spamowane, uszkodzone i nie istniejące katalogi na które traci się sporo czasu :)

Szkoda, to jest dobry program, jak by go trochę jeszcze ulepszyć to by był bdb :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

@SirZooro, to czy "zlał" tego nie wiem, ale wprowadzasz ludzi w błąd, ponieważ od dłuższego czasu skryptem zajmuje się @bodzio_, a tutaj jest:

Ostatnio widziany: 31.07.08 - 21:10

Mar.

@SirZooro, to czy "zlał" tego nie wiem, ale wprowadzasz ludzi w błąd, ponieważ od dłuższego czasu skryptem zajmuje się @bodzio_, a tutaj jest:
Ostatnio widziany: 31.07.08 - 21:10

Mar.

Mea culpa, sprawdziłem kiedy ostatnio był tutaj założyciel tego wątku ;) Czyli zamiast 8 miesięcy jest 4 - trochę mniej, ale też kupa czasu.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Niedawno katalogowałem jakąś tam stronę dołączoną bazą do programu i nie warto się na niej opierać.

Spora część katalogów w ogóle już nie istnieje, spora cześć wywala błędy przy dodawaniu i spora część nie jest już(albo nie była w ogóle) w indeksie Googla.

Autor zapowiadał i zapewniał o aktualizacji stąd tyle hałasu, inna sprawa gdyby z góry nie zapowiadał ,że wyjdą kolejne wersje programu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności