Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W dniu dzisiejszym udostępniona została nowa wersja programu SK (v2.203).

Została zaktualizowana baza katalogów, od strony funkcjonalności bez zmian.

Trwają jednak prace nad kolejną wersją programu, w której pojawią się nowe funkcjonalności:

- możliwość importu listy katalogów do głównej bazy programu a nie tylko do projektów

- informacja o site z Google i backlinks z Yahoo

- parę innych niespodzianek

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Niemożliwe, coś się jednak dzieje :)

Jeżeli nowa wersja pojawi się szybciej niż "wkrótce", to może i zdecyduje się na zakup :)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zagranie czysto marketingowe? Informacja o tym, że coś będzie... była 5miesięcy temu....

Skoro nic nie zostało poprawione?

Nowa baza, ale większości przecież nikt z niej już nie korzystał,

bo była zbyt dezaktualizowana. A swoją drogą na pewno aktualna skoro PR jest nie aktualne??

Co do aktualizacji, pobierz paczkę z strony,

podmień pliki a następnie uruchom upd.exe i program za pomocą pliku sds.exe

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Czy ja wiem czy ta lista od bodzia to jakaś zaje bista ?

Wyrywkowo sprawdziłem kilka katalogów z PR=0 to ponad połowa ma bana, może akurat tak trafilem niefajnie.

Do usłyszenia bodzio za kolejne 5 miesięcy !

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Czy update wpłynie jakoś na moją listę katalogów (zaimportowaną w/g sposobu Mar'a)?
Nie, choć kiedyś ktoś pisał, że nawet to nie zawsze działa... a jak widać nic nie zostało poprawione.

Ponieważ obecną listę katalogów masz zapisaną w projekcie, a update nie ingeruje w projekty.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Bodzio napisał wyraźnie

Została zaktualizowana baza katalogów, od strony funkcjonalności bez zmian.

Miejmy nadzieje ,że nie tak wkrótce jak wyszła aktualizacja listy katalogów wyjdzie nowa wersja SK.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Czy update wpłynie jakoś na moją listę katalogów (zaimportowaną w/g sposobu Mar'a)?
Nie, choć kiedyś ktoś pisał, że nawet to nie zawsze działa... a jak widać nic nie zostało poprawione.

Ponieważ obecną listę katalogów masz zapisaną w projekcie, a update nie ingeruje w projekty.

Mar.

Niestety dodało mi katalogi do projektów. Straciłem 5 minut na przywracanie starych list.

Stworzyłem sobie listę wg zaktualizowanej wersji SK i test na poprawność PR przy 10 losowych katalogach z pr>0 wypadł pozytywnie (10 stron miała poprawny PR).

Plus:

Do "czarnej listy" dopisało mi 2000 katalogów - da się to w jakiś prosty sposób wyczyścić?

Treningi WattUp.pl

Na razie program jest w fazie tworzenia i nazywa sie SemiAdder. To tego samego autora co popularny automat Adder. Na razie ponoc nie dziala za dobrze, a gdzieniegdzie w ogole nie dziala, ale podejrzewam, ze w wersji finalnej bedzie funkcjonowac i bedzie stanowic dobra alternatywe dla SK szczycacego sie "czestymi aktualizacjami programu oraz bazy katalogow".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności