Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

jaka przeglądarka??

Jedyna naprawdę przestrzegająca standardów B). A horyzont czasowy nowej wersji SK jest raczej nieznany i niepewny, więc możesz sobie poczekać.

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja już chciałem zamawiać program, ale jak ma wyjść nowa lepsza wersja to sobie zaczekam, palić się nie pali smile.gif

Aktualizacje są akurat darmowe i wychodzą "wkrótce" po zapowiedzi.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A jak wygląda pełna wersja jeżeli chodzi o instalację jej na drugim kompie?

Teraz korzystam z laptopa pożyczonego..za parę tygodni kupię nowy własny - dam radę sobie zainstalować kupioną pełną wersję?

Program przydałby się już teraz, zaraz.

Czy będę mogła sobie spokojnie potem go zainstalować na drugim a na tym pierwszym wywalić?

Bo licencja jest teoretycznie na jeden komp..

A jak wygląda pełna wersja jeżeli chodzi o instalację jej na drugim kompie?

Teraz korzystam z laptopa pożyczonego..za parę tygodni kupię nowy własny - dam radę sobie zainstalować kupioną pełną wersję?

Program przydałby się już teraz, zaraz.

Czy będę mogła sobie spokojnie potem go zainstalować na drugim a na tym pierwszym wywalić?

Bo licencja jest teoretycznie na jeden komp..

miałem podobny problem (2 kompy w domu) i autor mi polecił instalację na pendrive - używasz na dowolnym wolnym komputerze znajdującym się w domu. Czyli siądziesz sobie a naszą klasę a chłopakowi lub mężowi dajesz pendrive i niech na drugim komputerku dodaje :) - dla mnie jest to super rozwiązanie w dodatku autor mi je zaproponowal - także chyba licencja(nie czytałem) takie rozwiązanie uwzględnia

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

No ciekawe, czy "do miesiąca" czyli do 11.03 wyjdzie uaktualnienie SK !!!

No ciekawe. Obstawiamy?

Ja także jestem posiadaczem, jednakże nie używam !!!

Może zacznę jak wyjdzie update - jak wyjdzie..

W zasadzie teraz to kto pierwszy ten lepszy - SK vs. SemiAdder - ENTERSO raczej nie trakuje klienta jako klienta tylko i wyłącznie przed zakupem (takie mam odczucie, gdy słysze o tych częstych update'ach), a tutaj widac czarn na białym co jest grane.

No to zbaczymy Panowie, kto kogo z rynku wygryzie.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

ENTERSO raczej nie trakuje klienta jako klienta tylko i wyłącznie przed zakupem (takie mam odczucie, gdy słysze o tych częstych update'ach), a tutaj widac czarn na białym co jest grane.

Tego jeszcze nie wiemy - oni te aktualizacje robia na razie, bo wiekszosc potencjalnych klientow wymaga funkcji, ktore sa w tych aktualizacjach wprowadzane. Na chwile obecna najlepszy support jest zdecydownaie w seo machinie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności