Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No ciekawe, czy "do miesiąca" czyli do 11.03 wyjdzie uaktualnienie SK :)

juz kilka dni po terminie - takze chyba autor tylko zarzucił ostatni haczyk z przynętą i to wszystko. Nie wiem jak Wy ale ja już dłużej nie będę czekał na poprawienie bledów i dodanie prostych udogodnien, które można zrobić w 3 roboczo dni włącznie z testami. Przesiadam się...

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Mam jedną uwagę 50% katalogów z PR0 nie działa wcale lub zawiera błędy uniemożliwiające dodanie.

Połowę czasu spędzam naciskając na "Czarną flagę" i zgłaszając te błędy.

Dobrze by było aby opcja: "Aktualizuj katalogi" automatycznie aktualizowała czarną listę i usuwała nieaktywne katalogi.

PR przy katalogach jest niekatulane.

A mówią, że jest wolność słowa...

Nie chciało mi się czytać całego tematu jest tego sporo... więc zadam pytanie

Czy do tego programu mogę zaimportować własną listę katalogów?

Opłaca się kupować program?

Czy pomaga w katalogowaniu? Wiem ,jest to pół automat szybciej dodajecie przez ten program?

Program mi się podoba, ale jeśli nie ma importu ,to niestety wielka porażka tego programu...
Import jest taki, że można wczytać tylko same adresy do programu i z tego powodu nadal jest lepszy choćby od SA.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Nie chciało mi się czytać całego tematu jest tego sporo... więc zadam pytanie

Czy do tego programu mogę zaimportować własną listę katalogów?

Opłaca się kupować program?

Czy pomaga w katalogowaniu? Wiem ,jest to pół automat szybciej dodajecie przez ten program?

Czy kupić?

Tak na proste frazy na pewno osiągniesz efekt.

Import działa.

Średnio 30 sec jeśli katalog nie ma błędów.

A mówią, że jest wolność słowa...

30 sekund.. niezłe tempo. U mnie rekord to stówa w godzinę (czyli blisko 30 s) ale przeciętnie niestety jakieś 60-80/h i to po selekcji lekkiej - tylko hurricane, mini i indexu a czasami i na 50 się skończy.

A samo narzędzie całkiem niezłe i przyjemne w obsłudze. Brakuje dosłownie kilku prostych rzeczy.

dymna.jpg

Fajny skrypt tylko trochę lista przestarzała. Jakieś 30% z "nie płatnych" są tak naprawdę płatne lub internet explorer się dławi errorami. Także lista to największy minus.

ściągasz listę z https://www.katalogiseo.info/ i jest trochę lepiej.

Poza tym przepuścić tą listę przez gugla np. pod kątem site to 5 minut roboty - można łatwo odsiać część (inna sprawa to znaleźć te 5 minut :) )

dymna.jpg

https://www.katalogiseo.info/sprytnekatalogowanie.html

..i nie ma potrzeby sprawdzania site, przykładowa lista:

https://www.katalogiseo.info/katalogiseo.info.csv

.. i np. w Excelu włącza się filtrowanie dla kolumny z site większe od 0 i to wszystko. (site sprawdzany max. co 5dni)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności