Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pobierzesz pełny plik ze strony są nagłówki (od dziś),

kod do przetestowania: 8LEK34CI (ważny przez 10min od pierwszego pobrania).

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
https://www.katalogiseo.info/katalogiseo.info.csv

.. i np. w Excelu włącza się filtrowanie dla kolumny z site większe od 0 i to wszystko. (site sprawdzany max. co 5dni)

Mar.

Mar, tak z ciekawości spytam, po co dajesz w tej liście zbanowane katalogi z site=0 ?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Z kilku powodów, po pierwsze na liście są też nowe katalogi, które nie są jeszcze zaaindeksowane, po drugie niektórzy chcą takie katalogi ;)

..a po czwarte, aby je odsiać wystarczy 10 sekund... a na stronie wystarczy wyłączyć je w profilu jak komuś przeszkadzają.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam

Aktualnie na stronie SK jest wersja - 2.203. Czy to już wersja z poprawkami o jakich mowa w kilku ostatnich postach? Chciałbym zakupić ale już poprawioną.

Swoją drogą mogliby opisywać zmiany jakie zaistniały w kolejnych wersjach.

pozdrawiam

autor w tej wersji ograniczyl sie do zmianę wbudowanej listy katalogow na taką troszeczkę mniej przestarzałą. Także sam program nie miał żadnych zmian.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

A co jak się doda już stronę do wszystkich 44 katalogów które się wyfiltrowało z wysokim pr i w odpowiednim temacie?

Skąd brać następne?I to się kiedyś będzie samo aktualizował czy to generalnie od dłuższego czasu nie ma żadnych zmian?

Generalnie nie satysfakcjonują mnie 44 katalogi..LOL

O dzięki, jakoś nigdzie w programie nie znalazłam takich wskazówek...gdyby nie forum to pewnie nigdy bym nie wpadła.

Czyli trzeba płacić mimo, że program kupiony za zewnętrzne listy bo program nie jest aktualizowany...

44 filtrowałam na tym co było domyślnie w SK i tylko od pr 3 w górę w wąskiej branży. Trochę odpadło bo płatne, takie srakie...generalnie to SK bo mnie nie zachwyciło.

https://www.katalogiseo.info/sprytnekatalogowanie.html

A tak w skrócie, kopiujesz same adresy do pliku .txt, te które Cię interesują, w Excelu za pomocą autofilta ustawiasz sobie żądane katalogi, np. większe od PR3, darmowe, niemoderowane i sortujesz wg. uznania, np. od najstarszych a następnie pierwszą kolumnę przenosisz do pliku .txt.

W SK, w polu "katalogi do dodania" zaznaczasz wszystkie, dajesz usuń zaznaczone,

a następnie importujesz tam katalogi z wcześniej utworzonego pliku .txt.

Trochę odpadło bo płatne, takie srakie...generalnie to SK bo mnie nie zachwyciło.
Ale co zrobić, ja się za bardzo do niego przyzwyczaiłem, do importu katalogów, do projektów które tam mam itp. że ciężko przerzucić się na inny program, które równie są dobre a nawet i może lepsze.

EDIT.

I listę aktualizuję raz na tydzień.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności