Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to jeszcze jedno pytanie przed kupnem bo nie mogę tego sprawdzić w wersji demo. Czy mogę z kolei importować listę katalogów podając w niej sam te wszystkie dane (moderowany, link zwrotny itd.)? Czy importuje tylko adresy URL ?

Pytanie nieaktualne, doczytałem na stronie ze tylko URL, przydałaby się jednak taka edycja tych danych dla nowych katalogów.

Pytanie nieaktualne, doczytałem na stronie ze tylko URL, przydałaby się jednak taka edycja tych danych dla nowych katalogów.

Nam tego nie mów :) Najlepiej napisz do bodzio - zrobi ci to od ręki tak jak zawsze w myśl zasady "Klijent naś Pan" :-)

Chyba już bardziej uszczypliwy nie mogę być :rotfl: - może kiedyś to przeczyta.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Na aktualizacje, wolę pracować na SK bez aktualizacji niż na innym sofcie. Aczkolwiek skoro bodzio zapowiada od roku aktualizacje to powinna ona w końcu dojść do skutku.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Opłaca się w chwili obecnej zakupić tenże skrypt?

moim zdaniem tak jest to dla mnie najbardziej wygody soft

Dawno byla aktualizacja katalogow bo jakies kilka miesiecy temu ale inne programy maja nielepszea baze, zreszta maja kupe bledow wieku niemowlecego, poczytaj calyczas sie tam z czms bujaja

baze katalogow mozna sciagac z katalogiseo.info w przypadku innych programow tez trzeba to zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności