Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie SK mi służy do dodawania stron do 100 góra 200 najlepszych katalogów i w pełni wystarcza. Do większej ilości i tak nie ma sensu dodawać.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam z kolei pytanko, czy dla użytkowników PiO jest może jakaś zniżka ?

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

"Ostatnia aktualizacja bazy katalogów miała miejsce 2 miesiące temu, pracujemy nad kolejną aktualizacją bazy."

Tak, przy aktualizacji na liste wrocily mi niektore katalogi wczensiej dodane do czarnej listy. Co wiecej nowe katalogi nie mialy dopisanych parametrow, wiec przy filtrowaniu na podstawie wlasciwosci (moderowany, link zwrotny, skrypt itp) nie byly uwzgledniane.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• 2 tygodnie później...

Ej to jest chyba jakiś przekręt.

Od dawna nie ma aktualizacji, nic się nie zmienia, połowa katalogów się nie nadaje i teraz jak czytam wracają te z czarnej listy.

Może ktoś polecić jakiś innym program naprawdę dobry, gdzie aktualizacje się odbywają?

Pracuję na wersji 2.203

Dołóżcie OPIS w menadżerze projektów do przynajmniej do 1000 znaków, bo obecnie jest maksymalnie do 800

oraz żeby można było w oknie SK opcje przeprowadzane myszką kopiuj, wytnij przerzucać do schowka windows i kopiować potrzebne info do np: exela, worda

i jeszcze możliwość dodawania do Oznacz katalog jako Dodany ręcznie wklepanych które nie znajdują się w SK

Dlaczego promocja na SK jest od praktycznie zawsze 149zł na 99zł ? przecież zgodnie z prawem, promocja musi mieć ścisle określony termin.

Dlaczego na stronie i aukcjach zostały skopiowana idea naszych statystyk internetowych z www.semiadder.pl ?

Dlaczego naruszając prawo piszecie antyreklamę dla innych produktów, to bedzie zgłoszone do UOKiK, jesli nie zmienicie podejścia

Dlaczego sprzedając nie ma do Was telefonu, maila, ani danych kontaktowych? Przecież wymaga tego sprzedaż internetowa

Dlaczego wprowadzacie klientów - kolegów z forum w błąd przy aktualizacjach?

Zapraszam do dyskusji autora / dystrybutora :D

SK.jpg

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Nie chce bronic SK, bo w wielu kwestiach jestem na nich zirytowany za podejscie do kwestii aktualizacji i brakiem reakcji na sugestie rozbudowy programu, ale:

Dlaczego na stronie i aukcjach zostały skopiowana idea naszych statystyk internetowych z www.semiadder.pl ?

Ze niby pierwsi na swiecie wymysliliscie wykresy kolowe lub badania ankietowe?

Rownie dobrze autor/autorzy SK mogliby miec pretensje, ze skopiowaliscie idee programu wspierajacego katalogowanie (bo co jak co, ale o ile SeoMachina znaczaco odbiega sposobem obslugi, SA obsluguje sie bardzo podobnie do SK). Absurdalne podejscie? No wlasnie :)

Inna sprawa, ze autor SK chyba watku nie czyta albo ma w powazaniu jakakolwiek krytyke :)

Troche jak autorzy SA, ktorzy usilnie w watku o SA ignorowali niektore pytania, trzeba je bylo po kilka razy zadawac zanim padly odpowiedzi, a i te nnie zawsze kompletne :P

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności