Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

częste aktualizacje programu oraz bazy katalogów

Program Sprytne Katalogowanie posiada mechanizm dzięki któremu łatwo, przez internet zaktualizujesz go do nowszej wersji. Ilość polskich katalogów w Internecie ulega ciągłej zmianie (powstają nowe, czasem zamykane są już istniejące) dlatego na bieżąco uaktualnaimy ich bazę.

To z obecnej aukcji na allegro, gdzie program się wciąż sprzedaje i to bardzo dobrze się sprzedaje. Dziwi mnie fakt, że wciąż na allegro wystawiane są aukcje z opisem niezgodnym ze stanem faktycznym produktu/usługi i ludzie to akceptują. Guto, o aktualizacjach zapomnij.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Czuję się oszukana.

Śmiało mogę stwierdzić że program to ściema - zapłaciłam, a aktualizacji jak nie było tak nie ma.

Teraz program jest bezużyteczny.

Na stronie EWIDENTNIE jest punkt "częste aktualizacje programu oraz bazy katalogów" .

TO WIELKIE OSZUSTWO!

I mam zamiar napisać do allegro, że jest to nie uczciwa sprzedaż.

Szkoda żeby ludzie to kupowali skoro opis produktu jest niezgodny ze stanem faktycznym. I nie wiem czy mnie nie pogna do rzecznika praw konsumenta z tą sprawą. Właściwie to powinno!

Nie dość że nie ma aktualizacji to jeszcze zero wyjaśnień.

I właściwie gdyby twórca chciał mi oddać kasę to zapraszam.

Może po prostu poinformuj autora programu o tym co zamierzasz i wyjdzie to nam wszystkim na +.

Sam jestem posiadaczem SK i autor zapowiadał kilka miesięcy temu, albo dawniej ,że wkrótce aktualizacja programu(wtedy była mała aktualizacja bazy).

To co robi Bodzio(autor SK) jest nie poważne, byłem pewien ,że zaprzestał sprzedaży, to tłumaczyło by brak aktualizacji. Ale skoro nadal prowadzi sprzedaż do zobowiązuje do aktualizacji, o których wspomina w ofercie.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Osobiście też czuje się oszukany. Kupując obecnie SK dostajemy program z baza katalogów w której wszystko jest mocno nie aktualne i trzeba kombinować z własnymi listami katalogów, a nie po to kupuje program i płacę za niego żebym jeszcze musiał kombinować by dało się z niego jakoś korzystać.

Osobiście też czuje się oszukany. Kupując obecnie SK dostajemy program z baza katalogów w której wszystko jest mocno nie aktualne i trzeba kombinować z własnymi listami katalogów, a nie po to kupuje program i płacę za niego żebym jeszcze musiał kombinować by dało się z niego jakoś korzystać.

Na chwilę obecną pracujemy nad nową bazą oraz nową wersją programu (import katalogów, sprawdzanie site, PR). Planujemy wydanie aktualizacji pod koniec wakacji.

Moim zdaniem baza nie odbiega jakością od programów, które próbują nas naśladować.

Za opóźnienie wszystkich zainteresowanych przepraszam, zmieniamy całkowicie skrypt bazy katalogów.

Jak wiecie w przeciwieństwie do skryptów jak Adder, nasze aktualizacje dotychczas były bezpłatne co myślę w jakimś stopniu rekompensuje chwilowe niedogodności.

Adder2400

Dlaczego na stronie i aukcjach zostały skopiowana idea naszych statystyk internetowych z www.semiadder.pl ?

Dlaczego naruszając prawo piszecie antyreklamę dla innych produktów, to bedzie zgłoszone do UOKiK, jesli nie zmienicie podejścia

Dlaczego sprzedając nie ma do Was telefonu, maila, ani danych kontaktowych? Przecież wymaga tego sprzedaż internetowa

Dlaczego wprowadzacie klientów - kolegów z forum w błąd przy aktualizacjach?

Chciałbym zauważyć, że to Pańska firma skopiowała idee naszego programu Sprytne Katalogowanie, rozwiązania, cenę oraz barwę charakterystyczną (nawet w pasku postępu!). Również opis funkcji Pana programu Semiadder skopiowany jest z naszej strony www.sprytnekatalogowanie.com.

Przytoczone statystyki nie są Pana autorstwa, nie ma Pan patentu na wykresy.

Zgłoszenie do UOKiKu czym straszy Pan nas i innych autorów oprogramowania katalogującego jest bezpodstawne i po konsultacji z adwokatem już Pan o tym wie.

Podaje Pan w swoim oprogramowaniu zawyżone ilości katalogów, tym samym Pana baza zawiera więcej nieaktywnych katalogów niż nasza. Zawyżoną ilością katalogów wprowadza Pan klientów w błąd!

Próbuje dyskredytować Pan innych autorów oprogramowania w wątkach poświęconych ich oprogramowaniu, nachalnie promując swoje programy, które powszechnie cieszą się złą sławą. Takie działanie im nie pomoże.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Gdyby SK był częściej aktualizowany, albo przynajmniej wg. zapowiadanych terminów byłby nr 1 wg. mnie jeśli chodzi o tylko o ręczne katalogowanie. Produkty Enterso (SemiAdder, Adder) mogą przebijać SK właśnie dzięki częstszym aktualizacją - fakt za aktualizacje pobierają opłaty, ale chyba tylko za Adder'a?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Jak wiecie w przeciwieństwie do skryptów jak Adder, nasze aktualizacje dotychczas były bezpłatne co myślę w jakimś stopniu rekompensuje chwilowe niedogodności.

Aktualizacje Addera w obrębie jednej wersji też są bezpłatne - to tak na marginesie :). Dopiero za upgrade do wyższej wersji (np z 6 do 7) trzeba płacić.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

dotychczas? czyli teraz będzie jakiś płatny upgrade?

no mogę powiedzieć, że chyba każdy się cieszy bo to pierwsze posty od niepamiętnych czasów :)

ale od razu zapytam, ten koniec wakacji to jaki miesiąc? jakich wakacji? szkolnych czy studenckich?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 2 tygodnie później...
dotychczas? czyli teraz będzie jakiś płatny upgrade?

ale od razu zapytam, ten koniec wakacji to jaki miesiąc? jakich wakacji? szkolnych czy studenckich?

Upgrade będzie bezpłatny, planujemy go na koniec wakacji szkolnych.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

kaszatus nie przesadzaj. Bodzio zaoferował bezpłatny upgrade do nowej wersji. Gdy kupowałem SK to był najlepszy program tego typu na rynku i byłem z niego bardzo zadowolony. Obecnie już są lepsze programy, ale może bodzio nie powiedział ostatniego słowa. To że update będzie bezpłatny też się chwali. Równie dobrze mógłby wypuścić wszystko jako nową wersję.

To prawda, że Bodzio zapomniał o swoim programie i obecnie już nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale zobaczymy po updacie.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Upgrade będzie bezpłatny, planujemy go na koniec wakacji szkolnych.

Czy w przeciwienstwie do poprzedniego upgradu uda sie uniknac sytuacji nadpisania czarnej listy? Poprzednio niestety czesc czarnej listy przeniosla sie spowrotem na liste katalogow.

Czy tym razem planowane jest cos wiecej niz zmodyfikowanie listy katalogow?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności