Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może Bodzio to kosmita? a tak serio to przydała by się nowa wersja programu, zrobiona w oparciu o doświadczenie nas wszystkich, wynikająca z żywej dyskusji w tym temacie, jednak na to sie nie zapowiada... może ktoś zaproponować inny program "z przyszłością"?

ja dla odmiany mam inne zdanie

dla mnie sprynek katalogownie jest wciaz najwygodniejsze w uzyciu, mocna zaleta to ostatnio zaktualizowana baza

nikt chyba nie zaprzeczy ze pozostale programy sa jedynie dobre w tym co zostalo odgapione z sk, to co zrobiono tam wg. wlasnego pomyslu jest nietrafione.

sprytne jest pierwszym tego typu softem wiec nie dziwi mnie ze aktualizacje progsa nie wychodz tak czesto jak pozostalych programow bo inni ich gonia z funkcjami.

mysle ze bodzio zyje i ma sie dobrze skoro ostatnio byla aktualizacja bazy :D

ja dla odmiany mam inne zdanie

dla mnie sprynek katalogownie jest wciaz najwygodniejsze w uzyciu, mocna zaleta to ostatnio zaktualizowana baza

nikt chyba nie zaprzeczy ze pozostale programy sa jedynie dobre w tym co zostalo odgapione z sk, to co zrobiono tam wg. wlasnego pomyslu jest nietrafione.

sprytne jest pierwszym tego typu softem wiec nie dziwi mnie ze aktualizacje progsa nie wychodz tak czesto jak pozostalych programow bo inni ich gonia z funkcjami.

mysle ze bodzio zyje i ma sie dobrze skoro ostatnio byla aktualizacja bazy :D

a co ma piernik do wiatraka? z tego co pisali użytkownicy SK to baza została "zaktualizowana" ale powracały śmieciowate katalogi, więc wydaje i sie, że po prostu zostały dodane nowe katalogi, które wyszły od ostatniej aktualizacji a reszty (starych) nawet nie ruszyli, wiec są śmieci.

gonia gonia, i dobrze, jeśli ktoś sądzi, że wydał program i teraz może olać to jest w błędzie

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Bo pod wzgledem interfejsu jest najwygodniejsze. Jedyne czego brakuje, to podgladu site. Ale jesli mowisz, ze zaleta jest ostatnia aktualizacja bazy, to lepiej przegladnij wczesniejsze komentarze w tym watku na temat jakosci tej bazy wlasnie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

ehh szkoda gadać ;)

jakieś bzdurne zapowiedzi aktualizacji, konkurencja poszła do przodu o lata świetlne, sprzedaż SK spadla do minimum to się próbuje przybajerować 2 (dwoma) postami na forum że wszystko będzie cacy bo się niby coś zapowiada

szkoda dobrego programu, powiedział bym że brakuje dużo więcej niż tylko sprawdzanie site, przydało by się odświeżanie PR, dodawanie nowych katalogów do listy prosto z programu (teraz trzeba dodawać z pliku i to na dodatek bez możliwości podania PR i innych danych katalogu) i parę innych przydatnych funkcji których jednak nie pamiętam, myślę że autor przy nie dużym wkładzie pracy mógłby od nowa odbudować potęgę SK ;)

jednak po tym update listy katalogów straciłem wszelką nadzieję...

wiesz mi nie chodzi o to,że program jest fajny i aktualizacje bazy są co tydzień, miesiąc czy rok. ale o to, że jak będzie jakiś bubel w programie to programista Sk zanim go naprawi to ja swoje dzieci nauczę literować słowo sprytnekatalogwanie niż autor wyda poprawkę - a ja jeszcze się do dzieci nie spieszę ;)

jeśli zrozumiałeś to zdanie zrozumiesz wszystko o co mi chodzi, a jeśli nie to przepraszam, będę pisał prostsze zdania :angry:

Informacja dla tych którzy nadal wierzą w SK. Ekipa SK ostatnio skupiła się bardziej nad bazą katalogów. Ale skontaktowałem się z ekipą i poprosiłem o aktualizację programu pod względem funkcjonalności , nie będę tutaj wymieniał bo było tego sporo. Odpowiedź zadowalająca >> opcje zostaną dodane w następnych aktualizacjach.

Informacja dla tych którzy nadal wierzą w SK. Ekipa SK ostatnio skupiła się bardziej nad bazą katalogów. Ale skontaktowałem się z ekipą i poprosiłem o aktualizację programu pod względem funkcjonalności , nie będę tutaj wymieniał bo było tego sporo. Odpowiedź zadowalająca >> opcje zostaną dodane w następnych aktualizacjach.

nie ma jak to auto reklama i podtrzymywanie sprzedaży umarłego oprogramowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności