Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co się tak tych baz czepiacie ? Ja bym wolał, aby autor ulepszył funkcjonalność programu, niż ręcznie przeglądał bazy. Działanie katalogu, site, PR i BL można sprawdzać przecież z automatu, wystarczy że mamy wykupione kilka prywatnych proxy. Funkcjonalności już z automatu nie da się poprawić.

SK na pewno brakuje obsługi synonimów i precli, importu baz z pliku csv, zawierającego informacje na temat katalogu, czyli :

- moderowany/niemoderowany

- PR i SITE

- skrypt

- wiek domeny

właśnie się dowiedziałem że jest opcja synonimów {|} tylko, że nigdzie tego w programie nie zaznaczyli. Zaraz to sprawdzę czy tak naprawdę jest, nad importem z z csv z tego co wiem już pracują , precle też mają być dodane ale to chyba trochę później.

edit: Synonimy działają :dirol:

Rzeczywiście jest taka funkcja, nawet nie wiedziałem.. napisz jeszcze że jest gdzieś możliwość dodawania katalogów bezpośrednio z programu wraz z możliwością podania jego PR, sprawdzanie duplikatów, sprawdzanie site, LD i aktualnego PR , to już nie będę psioczył na ten program :dirol:

Jestem w tym temacie trochę monotematyczny, ale zaznaczę po raz kolejny, że ekipa Bodzia walczy z aktualizacją programu od ponad roku, spokojnie informując, że będzie ona "wkrótce". Podejrzewam, że minie kolejny rok bez aktualizacji i żadne słowa autora programu SK - że się mylę, że już na dniach itp mnie nie przekonają, po prostu ten człowiek stracił dla mnie wiarygodność. Proponuję każdemu ,aby sobie odpuścił, potencjalnym klientom z tego powodu program właśnie odradzam.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dopóki katalogi dodane przeze mnie do czarnej listy nie zaczną z niej wracać, proszę ekipę SK żeby nie aktualizowali bazy katalogów, bo ten kto sam sobie ją uporządkował i tak nie ściągnie tej "aktualizacji" bo niszczy tylko swoją własną prace. Przydała by się aktualizacja samego programu, w której zostaną wdrożone pomysły moje i innych piszących w tym temacie.

konrix, to ja Ci doradzę abyś zostawił już w spokoju SK i przeniósł się na produkt konkurencyjny, który w moim odczuciu bije SK na głowę. Mam na myśli SeoLight, który co prawda nie jest bez błędów, ale liczę na to, iż zostaną one naprawione przy najbliższej aktualizacji. Można dowolnie edytować bazę katalogów, wgrywać swoją własną, zmieniać wszelkie wartości, wraz ze skryptem katalogu. Dodatkowo da się samemu wprowadzać obsługę nowych skryptów nie czekając na aktualizację programu do katalogowania. I pamiętajcie... aktualizacja SK już wkrótce...

konrix, to ja Ci doradzę abyś zostawił już w spokoju SK i przeniósł się na produkt konkurencyjny, który w moim odczuciu bije SK na głowę. Mam na myśli SeoLight

i tak pewnie zrobię, szkoda tylko programu do którego byłem już tak przyzwyczajony.. swoją drogą na miejscu twórców SK nie aktualizował bym go już, lepiej zrobić całkiem nowy program (o nowej nazwie) za który wszyscy będą musieli od nowa płacić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności