Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawe teorie się tutaj pojawiły :) U nas wszyscy mają się dobrze, nikogo też nie porwali kosmici :) Aukcje również kończą się w normalny sposób, nie są wycofywane przez nas ani przez obsługę serwisu aukcyjnego jak sugerował bohater.

Wczoraj udostępniliśmy kolejną aktualizację katalogów, doszło ok. 300 nowych trochę niedziałających odpadło. Aktualizację bazy bedziemy udostępniać co tydzień. Obecnie jesteśmy z moderacją na bieżąco, zatem w przeciągu tygodnia zapewne dojdzie kilka nowych katalogów, kilka odpadnie. Oprócz tego naliczamy dla bazy site, pr oraz ilosc linków zwrotnych.

Udostępnimy te dodatkowe informacje w nowej wersji programu, nad którą pracujemy. Czasem dodanie drobnej wydawałoby się funkcjonalności wymaga znacznej przebudowy programu co wymaga czasu. Cieszę się że są na forum użytkownicy, którzy to rozumieją.

Ostatnimi czasy skupialiśmy się na budowie mechanizmu aby sprawnie moderować i dostarczać aktualizację bazy katalogów. Większość użytkowników programu SK nie ma czasu na szukanie katalogów we własnym zakresie, oczekuje dobrej, często aktualizowanej bazy w programie i to chcemy zapewniać. Nie będziemy przy tym ograniczać możliwości importu własnych katalogów bezpośrednio do bazy programu dlatego oprócz dotychczasowego importu do projektu pojawi się również możliwość importu do bazy.

Wszelkie konkurencyjne naśladownictwa ograniczyły się do możliwości edycji bazy katalogów w programie bo jest to rozwiązanie najprostsze, tj. przerzucić konieczność szukania i aktualizowania katalogów na uzytkowników aby robili to we własnym zakresie. Tak jak pisałem kiedyś chcemy udostępniać regularnie aktualizacje bazy i teraz to robimy.

Każdy z użytkowników może również przyczynić się do jakości bazy zgłaszając nowe katalogi lub zgłaszając katalogi do moderacji. Gwarantuję, że wszystkie zgłoszenia rozpatrywane są na bieżąco a aktualizacja udostępniona zostanie w ciągu 7 dni.

Za wszystkie dotychczasowe zgłoszenia oraz sugestie dziękuję.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Jednak możliwość dodania nowego katalogu z samego programu też jest bardzo ważna! W momencie kiedy zobaczę nowy katalog na PiO nie musiał bym pakować tego do notatnika, a później importować z pliku... A jest w programie możliwość kasowania duplikatów? Obecnie chyba jest tak że https://www.katalog.pl to dla programu inna strona niż katalog.pl ?

Udostępnimy te dodatkowe informacje w nowej wersji programu, nad którą pracujemy. Czasem dodanie drobnej wydawałoby się funkcjonalności wymaga znacznej przebudowy programu co wymaga czasu. Cieszę się że są na forum użytkownicy, którzy to rozumieją.

A kiedy ona bedzie ?? Juz nawet nie podajcie terminu, wiec nie wciskajcie ludziom kitu.

Ja mam maile sprzed pol roku ze juz wkrotce bedzie nowa wersja...

U nas wszyscy mają się dobrze, nikogo też nie porwali kosmici :)

Ale na mailowe pytanie jak wylaczyc aktualizacje spisu katalogow bez wylaczania aktualizacji programu support odpowiedziec nie zdolal. Moze wiec nie jest porwany, a jedynie funkcjonuje jako bot z ograniczonym zestawem pytan-odpowiedzi? :)

Ja was blagam, jesli nie potraficie oddzielic w/w funkcji, to zanim zabierzecie sie za nastepny update listy, wprowadzcie najpierw do programu funkcje zachowywania czarnej listy przy zmianie bazy katalogow.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Wczoraj udostępniliśmy kolejną aktualizację katalogów, doszło ok. 300 nowych trochę niedziałających odpadło.

Czy został naprawiony błąd wskakiwania katalogów z "czarnej listy" spowrotem do listy "do dodania"? Jeśli nie to dalej nie aktualizuje i nikomu nie radzę tego robić:)

Wilk i konrix... ja Wam dobrze radzę: https://seolight.pl/seolight/zamowienie/pio - w tym programie macie aktualizację bazy katalogów i możecie też sobie ją ręcznie edytować. Można też tworzyć swoje osobne bazy bez wstawiania adresów do bazy głównej.

PS. Nie mam nic wspólnego z producentem tego oprogramowania i link zamieszczam dobrowolnie chcąc pomóc wszystkim tym, którzy jeszcze męczą się z bodziem i jego SK.

Nie musisz radzic, z SeoLighta i Seo Bohatera tez korzystam i oba sobie chwale. Ale w SK mam spora liczbe starych projektow. Owszem, mozna je importowac do Seo Bohatera, ale w przypadku SK jesli ma sie juz ostro przeselekcjonowana liste, to dodawanie jest szybsze dzieki wygodnemu interfejsowi i podzialowi: dodane / na pozniej / czarna lista dzialajaca na wszytkie projekty jednoczesnie. Zadnego przeciagania jak w Seo Lighcie, klikasz i masz. Oczywiscie nie rekompensuje to cyrkow, jakie wyszly z tym nadpisywaniem czarnej listy...

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Czasem dodanie drobnej wydawałoby się funkcjonalności wymaga znacznej przebudowy programu co wymaga czasu.

No ale aż ponad rok ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Wilk i konrix... ja Wam dobrze radzę: https://seolight.pl/seolight/zamowienie/pio - w tym programie macie aktualizację bazy katalogów i możecie też sobie ją ręcznie edytować.

Obserwuję ten watek regularnie ale więszego trola niz ty lesiu to chyba na pio nie ma. co za nachalne naganiactwo bleeeeeeeeee

Sprytne bylo pierwszym tego typu programem, jesli ktos sie interesuje katalogowaniem wie ze nawet angielskojezyczne progsy nie maja pewny rozwiazan np. podswietlanie fraz, czarna lista. Programy ktore lesio nachalnie reklamuje kopiuja bezmyslnie te rozwiazania, jak np. czarna liste ktora tam zupelnie bez zrozumienia, bez sensu jest osobna dla kazdego projektu.

bodzio stworzyl pewne rozwiazania, wygodny interfejs i ja ta kreatywnosc cenie. sk jest dosyć przemyślany, wygodny w obsłudze a u reszty funkcje umieszczone są jakby od czapy

ja wszystko rozumie ale zeby zamieszczac link do formularza zamowienia innego programu??

lesiu przyznaj sie ile tam dostajesz prowizji za troling?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności