Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Początkowo byłem sceptycznie do tego nastawiony będąc święcie przekonanym, że Adder jest super.

Jednak to pozwala praktycznie wykonywać katalogowanie tak samo skutecznie jak ręczne katalogowanie a zajmuje o wiele mniej czasu (którego zawsze brakowało na ręczną zabawę). Coś czuję, że na wersji demo się nie skończy a codzienne 10-15 min na pewno przyniesie rezultaty :)

Przydałaby się dodatkowa opcja.

Mianowicie po wybraniu katalogu program powinien "w tle" przeszukać czy przypadkiem w katalogu nie ma już wpisu tej strony i powinno być jakieś małe okienko, gdzie byłoby napisane:

"Wpisów:0" a jeżeli by było np. wpisów 3 to powinno być podświetlone na czerwono, gdyż większość katalogów zatwierdza tylko 3, więc po co robić sobie zbędną robotę w takim katalogu.

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Dawno nie było aktualizacji ;P

czy zbiera się jakaś bomba ? czy to już koniec ;)?

Jeżeli jednak szykuje się jakaś aktualizacja to mam jeszcze jedną sugestię przydała by się możliwość usuwania pojedyńczego katalogu z listy po prawo klikając na katalog np prawym przyciskiem (i z listy usuń). Ponieważ czasami się trafia katalog który nie pasuje do danej strony lub taki w którym już strona się znajduje

Bez sensu jest banowanie takiego katalogu bo wtedy do wszystkich projektów jest już przeniesiony na czarną listę, a lista odłożony na później powinna służyć trochę do czegoś innego. Można ew kliknąć że już dodano ale wtedy statystyki będą oszukiwać ;)

Pozdro

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Hej.

Przy "Wstawiaj opis po kolei" mam problem, ponieważ program wstawia mi nie ten opis.

Mam zalóżmy 3 opisy:

1

2

3

W pasku na górze mam 2, a wypełnia mi do formularza opis 1. Muszę kliknąć na 2 i wypełnij formularz, aby załadowało mi 2.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Jak dla mnie brakuje opcji wyłączania grafiki ( coś ala opera ) lub coś w tym kierunku

Znacznie przyśpieszyło by to ładowanie katalogów

A czy nie załatwia tego odpowiednie ustawienie w IE?

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Program jest dobry, ułatwia katalogowanie ale niestety miałem z nim poważny problem.

Będąc w katalogu wypromuj.org złapałem wirusa.

Wiem, że to wina tej strony, bo tam wirus jest na pewno, jednak jak się wchodzi z firefoxa nic się nie dzieje, gdy z IE przekierowuje na stronę z wirusem ale można to zablokować. Jak wchodzi się programem SK to infekuje kompa.

Wirus jest bardzo złośliwy, blokuje program antywirusowy, zaporę, panel sterowania, dostęp do rejestru i wiele innych. Jedyne co mogłem zrobić to formatowanie dysku.

Czy dałoby się przerobić program aby współpracował z Firefoxem?

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Z tego co się dowiedziałem:
> Czy są prowadzone prace nad wersją działającą pod Wine (linux) ?

Odp. nie prowadzimy takich prac.

Ja też miałem problemy z wersją demo pod Wine. Widać, że nie zależy im na użytkownikach Linuksa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności