Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Sam napisz koniu, nie jest to, co najmniej, dziwne że dostaliśmy obietnice o częstych aktualizacjach bazy katalogów, a pierwsza od kilku miesięcy pojawiła się całkiem niedawno, do tego wszystkiego wracają katalogi z czarnej listy? Do tego wszystkiego zapewnienia o rychłej aktualizacji samego programu i co?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czasem dodanie drobnej wydawałoby się funkcjonalności wymaga znacznej przebudowy programu co wymaga czasu.

No ale aż ponad rok ?

Różnie może być. Wtedy jednak autor powinien napisać jak sprawy wyglądają a nie że będzie to "wkrótce". Zresztą nawet jakby napisał bo to tak z początku wyglądało, to powinien potem wrzucić sprostowanie że jednak sprawy mają się inaczej.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

sprostowania są za trudne, bo pomyślcie ile by ich już było w tym temacie.

No ale aż ponad rok ?

Ale pomyśl ile uzgodnień musiało być, ile poprawek do tych uzgodnień, a ile piwa przy tym upłynęło :) to wszystko czas, więc cieszmy sie, że i po tak długim czasie cokolwiek sie dzieje w tym temacie

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ale pomyśl ile uzgodnień musiało być, ile poprawek do tych uzgodnień, a ile piwa przy tym upłynęło wink.gif to wszystko czas, więc cieszmy sie, że i po tak długim czasie cokolwiek sie dzieje w tym temacie

No tak :D

Gdyby nie SemiAdder, SEO Bohater i kilka innych narzędzi, które powychodziły stosunkowo niedawno, na forum nadal krążyły by plotki ,że bodzia porwali kosmici lub ,że wyemigrował za granice ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Gdyby nie SemiAdder, SEO Bohater i kilka innych narzędzi, które powychodziły stosunkowo niedawno, na forum nadal krążyły by plotki ,że bodzia porwali kosmici lub ,że wyemigrował za granice :D

A co do za zagranica, gdzie internetu nie ma? ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Wszelkie konkurencyjne naśladownictwa ograniczyły się do możliwości edycji bazy katalogów w programie bo jest to rozwiązanie najprostsze, tj. przerzucić konieczność szukania i aktualizowania katalogów na uzytkowników aby robili to we własnym zakresie. Tak jak pisałem kiedyś chcemy udostępniać regularnie aktualizacje bazy i teraz to robimy.

normalnie propaganda socjalistyczna, My wiemy lepiej od was jakie katalogi są dobre , i do jakich chcecie dodawać swoje strony, dziękujcie nam za to! :D

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Właśnie zauważyłem, że po update'cie z bazy katalogów w Sprytnym Katalogowaniu zniknęła kategoria Page Rank. Domyślam się, że usunięto ją, bo było za dużo roboty z aktualizowaniem.

Ręce opadają.

Nie dajecie użytkownikom budować w SK własnej bazy katalogów, ale nie chce Wam się updateować tego, co sami im oferujecie... Jaki jest tego efekt?

Tworząc nowy projekt, nie mogę odfiltrować katalogów o PR > 0, i dostaje pierdyliard totalnie bezużytecznych, zaśmieconych odpadków, z których 3/4 w ogóle nie ma PR, ma zaindeksowanych po 100-300 stron i max 30 BL. Mam na przykład 15 identycznych katalogów z serii:

https://www.katalog1.seo-smok.com.pl/

https://www.katalog2.seo-smok.com.pl/

....

https://www.katalog15.seo-smok.com.pl/

Tyle wynika z Waszej "naprawdę sprawdzanej, aktualizowanej bazy". Czy naprawdę muszę wszystkie te super-pomocne katalogi ręcznie i każdy z osobna zbanować, tylko dlatego że komuś się nie chciało utrzymać aktualnego PR?? Dno.

Autentycznie się wściekłem, przechodzę na SeoLight.

Głupi zaaktualizowałem bazę katalogów - pierwszy katalog z listy ban, kolejny losowo wybrany - czasem ban czasem w indeksie.

Co to za aktualizacja ? Chyba tylko po to by wywiązać się z obiecanych aktualizacji bazy katalogów, bo aktualizacji programu podejrzewam ,że się nie doczekamy.

Jak zniknęło mi kolumna page rank to już tylko załamałem ręce.

Autorzy SK po prostu stracili w moich oczach jako by mieli co kolwiek wspólnego z profesjonalizmem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No przecież miała być aktualizacja, no to ją dostaliście :)

BTW, z tego co widać w spisie katalogów w SK to WebMini są uznawane za autorskie (przykład www.notujmy.pl), zaś qlWeb jest uznany za skrypt inny (portal.az.pl/katalog/). To z pierwszej czyli najświeższej strony spisu katalogów w SK, ale tych kwiatków jest pewnie znacznie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności