Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie jakiś czas temu widziałem ten skrypt na allegro. Czy ktoś z posiadaczy może się wypowiedzieć czy jest warty kupna i czy pomimo pełnej automatyki linkujecie potem dodatkowo te wpisy czy po prostu traktujecie to jako automatyczny dodatek??

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

To nie jest automat tylko półautomat. Poza tym to nie jest skrypt, a program. Może pomyliłeś to z publikerem lub seoadder'em?

Masz rację, po prostu źle to napisałem. Czytałem o tym sporo na aukcji allegro więc wiem jak działa, zastanawiam się nad kupnem. SeoAddera miałem rok temu, ale jakoś nie przypadł mi do gustu.

Dlatego zastanawiam się nad tym SK z tego co czytałem w poprzednich postach, sporo osób go używa więc chyba się skusze :dirol:

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

To się poważnie zastanów i przeczytaj wątek od początku do końca. Nie chcę wpływać na Twoją decyzję, ale obecnie bym kasy nie wydał na SK. Zobacz opinie o produktach konkurencyjnych, które kosztują tyle samo. Teraz w jakiejś gazecie masz SemiAdder (nie mylić z seoadder) na kilka miesięcy za darmo i to w wersji w pełni funkcjonalnej, nie jakimś tam demo. Dodatkowo zwróć uwagę na SEO bohatera, który jest tańszy niż SK, a opinie są zgoła odmienne od tych dotyczących SK. A na aukcji allegro to można napisać wiele...

Może masz rację, ten SemiAdder ma jeszcze gorsze opinie niż SK więc chyba sobie go odpuszcze, ale sprawdzam właśnie wersję demo bohatera. Dzięki za pomoc!

SK jest za********e intuicyjny, bardzo szybko się do niego przyzwyczaja, problem tkwi w aktualizacjach, gdzie autor od półtora roku zwodzi ,że wkrótce to zrobi. Proponuje wszystkim wstrzymać się z zakupem i poczekać do aktualizacji, która ma wyeliminować kilka błędów i wprowadzić nowe funkcjonalności, jeśli tego nie zrobią nie warto dawać kasy...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88, pół roku temu też radzono aby się wstrzymać zakupem do czasu aktualizacji programu. Jeżeli ktoś posłuchał tych rad to nadal nie ma żadnej aplikacji do wspomagania katalogowania i czekać będzie nadal. Abstrahując od tego, że w aukcjach allegro wciąż widać w ofercie napis "częste aktualizacje programu oraz bazy katalogów".

Może to zmobilizuje autorów programu do konkretnych posunięć jeśli chodzi o aktualizacje, dlatego na dzień dzisiejszy proponuje wstrzymać się z zakupem lub poszukać lepiej aktualizowanych programów u konkurencji.

A to dlatego - bo program zatrzymał się w czasie, konkurencja wprowadza coraz to bardziej innowacyjne rozwiązania, pomoce w programie, nowe funkcjonalności, idzie z czasem, a SK stoi w miejscu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

LESIO - jeszcze raz dzięki za pomoc z programami ;)

Sprawdziłem wszystkie i bohater oraz semiadder nie przypadł mi zabardzo,

SeoLight mi się bardzo spodobał no i SK też jest niezły

Więc jak mogę proszę o rady który program waszym zdaniem jest lepszy. czy wybrać SK? czy jeszcze poczekać i zobaczymy czy będzie jakaś aktualizacja ??

• 1 miesiąc temu...

W dniu dzisiejszym udostepniliśmy nową wersję programu SK:

- dodano możliwość importu do głównej bazy katalogów z własnych plikow

Plik z roszerzeniem csv wystarczy umiescic w katalogu:

"c:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Sprytne Katalogowanie\Import\"

a zostaną doczytane do głównej bazy podczas uruchamiania programu

Format plików został opisany w pliku:

"c:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Sprytne Katalogowanie\Import\info.txt"

- informacje w bazie katalogów zostały rozbudowane o google site i yahoo link

- dodano moduł sprawdzania pisowni w opisie katalogu, tytule itd., co ułatwi tworzenie poprawnych opisów bez błędów, które mogą być przyczyną odrzucenia wpisu w katalogu

- możliwość kopiowania opisów w ramach projektu, dzięki temu można łatwo stworzyć nowy opis na bazie już istniejących

- możliwość sprawdzenia maksymalnej i minimalnej długości opisów w sytuacji gdy w opisach stosowane są synonimy w postaci {dom|chata|mieszkanie}

- zaktualizowana baza katalogów

- kilka innych drobnostek

Czekamy na uwagi i rozpoczynamy pracę nad kolejnymi funkcjami programu.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności