Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Dodano również moduł sprawdzania pisowni (niedostępny w konkurencyjnych programach) oraz możliwość importu własnych katalogów nie tylko do projektu ale również do głównej bazy programu.

Ej, Bodzio nie przesadzaj. Moduł sprawdzania pisowni jest już w seo bohaterze od jakiegoś czasu. A import własnych katalogów do programu to żadna rewelacja.

Jakbyś czasami robił do SK na przykład jakieś podpowiedzi synonimów, to powiem Ci, że też je mam od dawna (bo widzę, że się nie orientujesz ;-) ).

pozdro

Grzegorz

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, a czy jest taka opcja aby wprowadzić selekcje katalogów na podstawie site'u lub YBL ?

Obecnie możemy ustalić m.in ,żeby na liście katalogów do dodania były tylko katalog np. z PR powyżej 2. Więc czy nie będzie problemem ,abyśmy mogli ustalić, że chcemy tam mieć katalogi np. z site conajmniej 1000 i tak samo z YBL.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Jest taka mozliwosc, przy tworzeniu projektu i definiowaniu katalogow do projektu.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Tez jakos w 2007 kupilem i dopiero teraz robilem pierwsza aktualizacje. Wiec nie masz sie co bac o $$ :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Program zakupiłem w 2007 roku. Czy aby stać się właścicielem nowej wersji muszę kupić nowy program, czy też mogę jakoś uaktualnić swoją starą wersje?

Można bezpłatnie zaktualizować do nowej wersji, kody licencyjne powinny działać.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

1. Mam takie pytanie, narazie korzystam z wersji demo programu i nie wiem czy wersja pełna daje następującą możliwość: przefiltrowanie katalogów pod kątem interesującej mnie tematyki. Tzn. żeby w okienku po prawej pojawiły się tylko takie adresy katalogów które posiadają kategorię Moda, bielizna, odzież, obuwie itp. Teraz (chyba, że coś przeoczyłem) mimo, że określiłem interesującą mnie tematykę w menadżerze projektów (kategorie: moda itp) to nadal wyświetlają mi się katalogi jak np. bankionline.pl czy inne w ktorych nie mam gdzie dodac moich wpisów.

2. Aha i czy w pełnej wersji jest jakaś opcja typu mixer/synonimiarz ?

Tak. SK ma wbudowaną obsługę synonimów.

Widzę Bodzio, że ostatnio wprowadzacie dodatkowe funkcje. Jednak jeszcze brakuje mi określenia pól formularzy. Np. dla WebMini nie wypełnia ich. Gdyby jednak można było ustalać samemu pola, to problem zostałby już rozwiązany. Taka opcja jest dostępna w SEO Bohaterze.

Tzn. żeby w okienku po prawej pojawiły się tylko takie adresy katalogów które posiadają kategorię Moda, bielizna, odzież, obuwie itp.

Kategorie o których piszesz znajdziesz praktycznie w każdym katalogu "ogólnotematycznym".

Tak, w opisie, tytule projektu itd. można stosować zapis {dom|chata|mieszkanie} a program wylosuje któreś ze

Widzę Bodzio, że ostatnio wprowadzacie dodatkowe funkcje. Jednak jeszcze brakuje mi określenia pól formularzy. Np. dla WebMini nie wypełnia ich.

Wystarczy nam zgłosić do moderacji katalog, który nie jest wypełniany a jego obsługa pojawi się w kolejnej aktualizacji. WebMini sprawdzimy i dodamy obsługę.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

A błąd który zgłaszałem (propozycję) ponad rok temu, może pół nadal nie została uwzględniona/poprawiona... że jak się da kopiuje opis/tytuł itp.. to wtedy synonim nie działa i kopiowane jest {xxx|xxx}... ciężko to zauważyć no nie??

W dniu dzisiejszym udostepniliśmy nową wersję programu SK

- dodano możliwość importu do głównej bazy katalogów z własnych plikow

Po dwóch latach próśb, jestem pod wrażeniem :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja mam taki problem:

Gdy dodaje projekt i wszystko ładnie uzupełnię klikam w dolnym prawym rogu "zamknij" by wyjść z menadźera projektów, ale po przeładowaniu okienko nie znika, ponawiam próbę drugi raz, trzeci, piąty, dziesiąty i dalej to samo.

Problem mam na dwóch komputerach.

Ma ktoś podobny problem ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności