Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jest to mój pierwszy post na tym forum więc na wstępie witam wszystkich serdecznie :-)

Mam takie pytanko, przeczytałem parę wątków o pozycjonowaniu poprzez wpisy w katalogach online.

Z tego co widziałem, to najpopularniejszymi programami do pozycjonowania są: SEOBohater i Sprytne katalogowanie. Z tego co wyczytałem, to programy "robią to samo" - tak?

Jak wygląda sprawa z bazami katalogów linków, który program ma ich więcej wbudowanych?

Skąd ewentualnie można pobrać jakieś dodatkowe?

Czy ww programy mają wbudowane tylko katalogi polskie, czy też zagraniczne?

Który program byście polecili?

Z góry dziękuje za pomoc,

Łukasz

gtxsystem.pl, każdy program umożliwia pobranie wersji 'demo' więc najlepiej jest jak sam sobie przetestujesz. Poza wymienionymi jest na rynku jeszcze kilka innych pozycji. I nie są to programy do pozycjonowania a do wspomagania ręcznego katalogowania (tz. półautomatyczne katalogowanie), co do baz katalogów, każdy z programów ma własną bazę... ale także każdy pozwala importować własną np. z katalogiseo.info w dowolnej formie... reszta to kosmetyka i kwestia przyzwyczajenia do programu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam,

ja mam trochę inny problem. Zakupiłem programik, dostałem kody na pocztę, wklejam je aby odblokować, program się wyłącza, po czym go uruchamiam znowu, a tu ponownie trzeba wpisać kody no i za każdym razem to samo.

Piszę tu, bo od soboty nikt na moje e-maile nie odpowiada.

Proszę o pomoc

Kody wyslalem kilka tygodni temu gdy wyslales emaila. Masz skrzynke na gmailu a ten czesto nasze kody licencyjne kwalifikuje jako spam. Wyslalem Ci teraz na PW

To pewnie jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności ale nie dostałem od Ciebie PW z kodami.

Aby nie przepłacać polecił bym 06/2009 (63) komputer świat ekspert jest pełna wersja programu za 18.99 instaluje się i bez problemu działa. W 05/2009 (62) jest SemiAdder wersja 120dniowa jak ktoś chce to jeszcze są w sklepach można przetestować.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

@freesamen - znajdź wątek w którym mowa o SB.

Ja mam z kolei takie pytanko, szczerze powiem że nie chce mi się przekopywać 65 stron wątku i szukać. Czy w SK można dodawać sobie jakiś szybko katalogi bez moderacji?? Np jak bym chciał dodać sobie swoją listę, nie do końca pasują mi te co są w programie i ilość jest marna.

---------

Ponarzekam trochę na program. Nie wiem co jest grane ale dziś przechodzi najśmielsze oczekiwania... Zawiesza się jak nieboskie stworzenie 1,2GB ramu pobiera, coś tu chyba jest nie halo... O ile nic się nie dzieje to dodawanie do katalogów to miodzio ale teraz dodaje do jednego zajmuje ok 10min jak nie lepiej.. kompa restartowałem kilka razy i też nic nie pomogło..

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności