Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam ten problem z SEOkatalogami u mnie też do żadnego nie udało się dodać, a szkoda.

Pytanie do autora programu. Czym się różni wersja full od wersji full z Komputer świat Ekspert?? Posiadam tą właśnie wersję do testów, dodaje się fajnie ale ma trochę nie dociągnięć, chyba że to tylko ograniczenia do pseudo pełnej wersji programu. Czy w tej z KŚE można dodać swoją listę katalogów??

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Czy u kogoś występują problemy z dodawaniem do katalogów na skrypcie "SEOKatalog" ? We wszystkich katalogach tego typu na wszystkie strony otrzymuje komunikat : "URL strony jest pusty lub zbyt krótki lub brak członu "https://"" co jest oczywiście nie zgodne z prawdą.

Sprawdź czy nie próbujesz dodać strony do seokatalogu wymagającego wstawienia linku zwrotnego bo prawdopodobnie to jest przyczyną tego komunikatu

Ja tam nie mam żadnych problemów. Poza tym ,że jak za długo grzebię menedżerze projektów to nie da się owego menedżera zamknąć. Musze zamknąć cały program i uruchomić od nowa, ale przyzwyczaiłem się ...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Z jednej strony zakupił bym pełną wersję, ale z drugiej strony niestabilnie działa... No i autor coś tu się nie odzywa.

Co jeszcze zauważyłem jak się zrobi zbyt skomplikowany opis tzn dużo synonimów to po prostu się zawiesi i koniec. U mnie z katalogami tak samo. Zresztą testowałem na katalogach Neona więc na 100% działają i ręcznie da się spokojnie dodać.

Witam, w zakładce O nas

https://www.sprytnekatalogowanie.com/katalogowanie_o_nas.php

promujecie dane firmy:

MARANDUS
44-330 Jastrzębie Zdrój
ul. Kusocińskiego 23 lok. 3
NIP 6331853478
REGON 240548574

poszukałem na google i w panoramie firm znaleziono ten lokal i działalność zarejestrowaną jako

Budowlane usługi - wyburzenia, rozbiórki > "Hydrowiert-Bis" Sylwia Andusiak
Jastrzębie-Zdrój, ul. Kusocińskiego 23 m. 3

Więcej po NIP i REGON nic nie wyszukuje. Czy ten pan w kapeluszu z przysłoniętymi oczami to właśnie ta fikcyjna działalność czy wystąpił jakiś błąd? Owszem chciałem to kupić lecz teraz się obawiam o dalszy suport zakupionego programu.

Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków

Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze

Jak dla mnie to coraz bardziej się nie podoba. Zwłaszcza że autor powinien się odezwać. Jakie byście jeszcze polecili programy prócz tego?? z dobrą bazą katalogów, chodź i nie koniecznie - posiadam własną.

Jak dla mnie to jest kpina... Właśnie sobie sprawdziłem wersja którą musiałem sobie kupić z gazetą (za którą pewnie dostali nie małe pieniądze) posiada w spicie tylko kilka set katalogów, i mocno ograniczone funkcje. Chodź KŚE promuje to jako wersję pełną programu, w wersji demo za free którą możemy sobie ściągnąć jest kilka tysięcy katalogów, a funkcje praktycznie takie samo + można aktualizować listę katalogów, czego nie można robić w pseudo pełnej wersji...

Najwidoczniej przegapiłeś wydanie. 05 był semi adder a w 06 SK jeśli dobrze pamiętam numerki. Ale było i to i to. Stąd można pograć tą wersje z KŚE tutaj. Sami możecie zobaczyć jak wygląda "pełna" wersja programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności