Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moja wersja programu to również 2.506 chociaż na stronie sprytnego katalogowania jest napisane że program powinien mieć wersję 2.602 ...kontakt poprzez formularz kontaktowy pozostał bez odzewu... pytanie brzmi czy wszyscy tak mają czy tylko "wybrani" i czy ktoś potrafi temu zaradzić?

Bodzio, wez sie do roboty - mamy nowy rok, czas najwyzszy :)

Zrob ten import, tak jak wczesniej pisales bo niestety to nie dziala, a byla by super sprawa. I mialbym jeszcze taka prosbe, jak juz bylby import z listy Mara to moglbys dodac jakas opcje w programie, ze wyraznie bylo by widac to czy katalog jest platny, np na liscie katalogow w projekcie bylby on z zoltym tlem powiedzmy, to samo z linkiem zwrotnym.

• 5 tygodni później...

W programie nie działa poprawnie raport, który można wygenerować z dodanych katalogów do pliku csv. Daty w tym raporcie są z kosmosu.

Zrzuty z ekranu działały poprawnie przez jakiś czas, obecnie trzeba korzystać z własnych rozwiązań lub robić to ręcznie.

Na pytanie w sprawie problemu poprzez formularz - brak reakcji, a minęło hmmm... z dobre dwa miesiące :D

Pozdrawiam

Kilka dni temu kupiłem i jestem zawiedziony.

Dużo rzeczy źle działa. np nie chce przenosić katalogów do listy "nie dodane" czasami koloruje frazy z innych projektów.

Czasami nie koloruje i trzeba kliknąć ręcznie.

Demo było lepsze.

Używam programu od 3 miesięcy. Ogólnie jestem zadowolony, choć faktycznie z aktualizacją coś się posypało, dodatkowo od jakiegoś czasu program strasznie mi się wiesza na moim XP. Czy ma ktoś podobny problem? Innych wad nie stwierdziłem, skatalogowałem nim już setki stron pomimo tych małych wad, dlatego jak dla mnie w skali od 1 do 6, daje 4+

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Czy u was też nie dodaje do katalogów Powered by SEOKatalog 1.31 ? U mnie przy dodawaniu do tego rodzaju katalogów wciąż zwraca błąd, że url za krótki lub brak wpisanego https://

W katalogu też brakuje takich rzeczy jak zapamiętywanie pól tak jak w mozilli np. rozwiązało by to problem katalogów, w których nie działa wypełnianie pól. Poza tym kiedy wpis się z jakiegoś powodu nie uda i trzeba kliknąć cofnij to strona już się wykrzacza.

TAK mi też się codziennie zawiesza program na XP.

Kilka poprawek i będzie dobry program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności