Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

mam pytanie, czy istnieje możliwość dodania do bazy katalogów w SK, listy którą np. można tutaj na forum pobrać?

Tworzysz/ściągasz listę w pliku txt następnie tam gdzie masz listę katalogów w programie (po prawo) klikasz prawym przyciskiem myszki i dajesz "importuj z pliku listę...."

https://www.katalogiseo.info/sprytnekatalogowanie.html

Bo import z .csv wg formatu SK nadal nie działa prawidłowo, w każdym bądź razie mi się nie udało zaimportować, może komuś się uda znaleźć problem.

Oto kilka kodów do testowania: 1IPUU4XZ, UJCS5GE8, K39S2C6U. By się nie powtarzać tutaj szczegóły.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dla zainteresowanych, zauważyłem, że pojawiła się wersja 2.603 i jak w przypadku poprzedniej wersji również nie działa automatyczny update. Nie wiem co zostało poprawione, ale wydaje się, że ta wersja chodzi szybciej + plus pewnie baza katalogów (nie korzystam).

Ps.

Niestety nadal nie poprawiono dodawania do SEOKatalogów, nie wypełnia pola adres,

jak również wstawia opis w miejsce uwag dla moderatora.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Wersja z KSE to jest coś między demo a pełną wersją. Nie można wprowadzić swojej listy katalogów, ani zaktualizować. Ma tam jeszcze kilka porażek ale już nie pamięta, przestałem z tego korzystać. Program b. fajny ale przez liczbę błędów odpycha od siebie.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Witam

Ile czasu zajmuje wam dodanie strony do 20 katalogów tym programem, bo mnie 1,5h dzisiaj wyniosło ?

Czy wyskakujące błędy na katalogach np. dotyczące javascriptu, to normalne ? Czy dodajecie do tych katalogów na których trzeba sie rejestrować, wydłuża to strasznie czas dodawania ?

Dlaczego flaga "Nie dodane" nie usuwa mi katalogu z listy dodawanych katalogów do listy katalogów nie dodanych (np. wtedy gdy nie ma odpowiedniej kategori dla mojej strony) chciałbym wtedy usunąć katalog z listy katalogów do dodania w danym projekcie, tak jak to jest z flagą np. "Odłożone na później".

Pzdr.

benusso dodawanie do katalogów z logowaniem jest bardzo szybkie tylko musisz mieć z góry otwartą pocztę szybko sprawdzaj klikasz potwierdzenie i po sprawie.

Czy ktoś wie kiedy wyjdą poprawki rozwiązujące poniższe problemy:

- obsługa SEOKatalogów

- przenoszenie do zakładki "nie dodane"

- niepoprawne czytanie css niektórych katalogów?

- update

- i inne...

Tego nie wiedzą pewnie niestety nawet sami autorzy SK, tym bardziej użytkownicy programu...

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Tak swoją drogą przy obecnej ilości SEOKatalogów bardzo irytujący jest brak wsparcia dla nich przez SK. Naprawdę szkoda, że autorzy programu mają użytkowników w głębokim poważaniu. Szczerze żałuję wydanych pieniędzy na program.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Witam, zakupiłem ten program niedawno. Dostałem maila z kluczami do odblokowania programu. Wpisuje posiadacza licencji, wklejam klucz (tak jak jest to zalecane), po kliknieciu na odblokuj program się wyłącza, czyli niby prawidłowo. Ale po ponownym uruchomieniu nadal wykakuje okno odblokowania.

Miał ktos juz taki problem ?

Wysłałem zapytanie przez formularz kontaktowy ale narazie zero odzewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności