Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co Ty proponujesz? Co używasz?

ja używam SK i nie narzekam. Seo Bohater jeszcze nie jest tak dopracowany pod kątem katalogów, zwłaszcza filtrowanie projektów.

PYTANIE

Jak (skąd) ściągnąć aktualną wersję? Nie widzę na stronie linka... Mam niższą wersję...

Jak (skąd) ściągnąć aktualną wersję? Nie widzę na stronie linka... Mam niższą wersję...
https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=632954

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jest, tylko kilka wersji wstecz zepsuło się sprawdzanie... mając starszą wersję program nie wie, że jest nowsza,

było o tym kilka wątków wcześniej ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Program jest taki piękny i wspaniały w wersji demo... W wersji pełnej już niestety po kilku zastosowaniach można się niemile zaskoczyć...

Ja zakupiłem... Zdecydowałem że to odbiegający od wersji demo badziew i kazałem oddać sobie pieniądze... Nie warto, częste problemy ze stabilnością i samą aktywacją to standard ;)

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Autorzy zachowują się jakby nie wiedzieli o tym temacie lub go nie zauważali celowo.. a wystarczy napisać że pracują nad poprawkami czy cokolwiek. No chyba że nic nie robią i zależało im tylko na sprzedaży ale wtedy tez mogli by napisać że mają użytkowników w poważaniu - przynajmniej byłoby wszystko jasne.

Czy ktoś wie, co zrobić, aby przy updacie bazy katalogi, które dam do czarnej listy, już tam pozostały?

OK, znalazłem coś takiego: "Aktualizacja czarnej listy dziala w ten sposób, że do czarnej listy dodawane są jedynie nowe, niedziałające katalogi. Nie są z niej usuwane katalogi, które dodał do niej użytkownik"

Czyli SK może "samo" zarządzać swoją bazą danych - jeżeli natomiast ja jakiś katalog tam umieszczę, to ... już tam pozostanie. Dobrze zrozumiałem? :)

JESZCZE JEDNO pytanie

Po wgraniu listy wygenerowanej od MARa widzę teraz dwie bazy - tę SK oraz "moją".

Ktoś wie, jak się będą zachowywać katalogi? Tzn przy pracy na dwóch bazach, jak jakiś katalog znajduje się w obu bazach, mamy sytuację, gdzie SK robi update i wrzuca jakiś katalog z czarnej listy do bazy katalogów do dodawania. W międzyczasie, powiedzmy dzień wcześniej, ja ten sam katalog dodałem wcześniej na czarną listę.

Pytanie: czy ten katalog wróci do projektów (bo SK uznało, że to już nie jest czarna lista), czy też moja decyzja, o wywaleniu go na czarną listę sprawi, że moja decyzja będzie ważniejsza w hierarchi i ten katalog zostanie w czarnej liście?

Prosiłbym o odpowiedź autorów programu - lub kogoś, kto to już testował, dzięki!

Witam

Czy miał ktoś do czynienia z sytuacją, że po updacie program wyczyścił katalog C:\Program Files\Sprytne Katalogowanie\data\projects ?

A może autor się wypowie co mogło być przyczyną tego, że wszystkie projekty "wyparowały"? (niestety, nie są to po prostu ukryte pliki, ich tam już zwyczajnie nie ma) :|

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Czy ktoś wie, co zrobić, aby przy updacie bazy katalogi, które dam do czarnej listy, już tam pozostały?

Zawsze pozostają, update rów w ten sposób, że pobierasz nową wersję, instalujesz w inne miejsce i później nadpisujesz nią starą wersję.

Dzięki temu nigdy mi nic nie znikło, projekty, czarna lista itp, ale kopie warto robić.

Po wgraniu listy wygenerowanej od MARa widzę teraz dwie bazy - tę SK oraz "moją".

Ktoś wie, jak się będą zachowywać katalogi? Tzn przy pracy na dwóch bazach, jak jakiś katalog znajduje się w obu bazach, mamy sytuację, gdzie SK robi update i wrzuca jakiś katalog z czarnej listy do bazy katalogów do dodawania. W międzyczasie, powiedzmy dzień wcześniej, ja ten sam katalog dodałem wcześniej na czarną listę.

Polecam korzystać z jednej listy, a czarna lista jest globalna i nie zależy od listy z jakiej korzystasz.

Pytanie: czy ten katalog wróci do projektów (bo SK uznało, że to już nie jest czarna lista), czy też moja decyzja, o wywaleniu go na czarną listę sprawi, że moja decyzja będzie ważniejsza w hierarchi i ten katalog zostanie w czarnej liście?

Takie coś nie występuje... chyba :)

Czy ktoś wie kiedy wyjdą poprawki rozwiązujące poniższe problemy:

- obsługa SEOKatalogów

- update

Dzisiaj, można zaaktualizować sobie program, widzę, że obsługa SEOKatalogu działa już prawidłowo.

Pozdrawiam,

Mar.

Dzięki Mar.

Mam nową wersję i ... nadal wkleja w polu uwagi dla moderatora wpis, zaś przy dodawaniu strony nie wkleja adresu :)

I jeszcze jedno - kiedyś jak się program zawieszał, projekty się zapisywały automatycznie.

teraz coś się zmieniło... wywalenie się programu powoduje, że w statystykach nie zapamiętuje dodanych przez nas stron - do autorów: prośba o sprawdzenie, dlaczego tak się dzieje...

Mam nową wersję i ... nadal wkleja w polu uwagi dla moderatora wpis, zaś przy dodawaniu strony nie wkleja adresu :)
W wersji 2.604 dodawanie do SEOKatalogu u mnie działa prawidłowo, wstawia adres i pozostawia puste pole uwag.

Mar.

2.604 dodawanie do SEOKatalogu u mnie działa prawidłowo, wstawia adres i pozostawia puste pole uwag.

A ja mam 2.603 i nic nie mówi, że jest nowa wersja - a miało być już OK...

Gdzie znajdę nową - pod tym samym linkiem, co podawałeś kiedyś?

OK - mam. ten sam link. Musze go dodac do ulubionych. tegraz idzie szybko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności