Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Alleluja! Jednak się dało :-)

Muszę chyba jak Mar monitorować na www programu aktualną wersję, bo na aktualizacje z poziomu programu liczyć nie można ;-). Ale to już tak nie przeszkadza, dobrze że dodawania do SEOKatalogów działa.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie właśnie coś takiego się pojawiło

URL strony jest pusty lub zbyt krótki lub brak członu "https://"

I nie mogę dodać strony.

Dzieje się to przy SEOKatalogach, po wejściu w podkategorię znika na dole okienko do wpisania adresu i pojawia się jak wyżej.

Jak wyłączę autowypełnianie, to działa - jest okienko z adresem, trzeba jednak wpisac go ręcznie a następnie właczyć opcję wypęłniania, aby po kliknięciu dodaj dane z SK wstawiły się do wpisu.

Wysłałem już info do supportu SK - a tak się fajnie już dodawało dzisiaj do seoków...

Zamykanie i włączanie na nowo programu nie pomagają.

Może ktoś już wie, co trzeba zrobić - czy musimy czekać na support?

MAM :D

Nie można dawać NIGDZIE zagnieżdżonych "{}"..... Uff...

• 2 tygodnie później...

Witam

Ponowię pytanie. Czy miał ktoś do czynienia z sytuacją, że po updacie program wyczyścił katalog C:\Program Files\Sprytne Katalogowanie\data\projects ?

A może autor się wypowie co mogło być przyczyną tego, że wszystkie projekty "wyparowały"? (niestety, nie są to po prostu ukryte pliki, ich tam już zwyczajnie nie ma) :|

Pisałem zapytanie z formularza kontaktowego na stronie autora, ale póki co miesiąc minął a tu cisza...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witam

Ponowię pytanie. Czy miał ktoś do czynienia z sytuacją, że po updacie program wyczyścił katalog C:\Program Files\Sprytne Katalogowanie\data\projects ?

A może autor się wypowie co mogło być przyczyną tego, że wszystkie projekty "wyparowały"? (niestety, nie są to po prostu ukryte pliki, ich tam już zwyczajnie nie ma) :|

Pisałem zapytanie z formularza kontaktowego na stronie autora, ale póki co miesiąc minął a tu cisza...

Witam, też tak miałem, jednak jakoś przy trzecim uruchomieniu wszystkie projekty magicznie wróciły. Ciężko to wyjaśnić, ale taka jest prawda.

• 1 miesiąc temu...

Co się zmieniło poza bazą ?

Bodzio dwa lata temu zapowiadał, że wkrótce będzie również aktualizacja samego softu - no i doczekaliśmy się - widzę ,że zmienił się kolor paska na stronie startowej SK z koloru pomarańczowego na szary, poza tym doszedł błąd zerujący site wszystkich katalogów.

Dzięki Bodzio.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 5 tygodni później...

Mam problem z sprytne katalogowanie.

Kopiłem je dzisiaj i jak wprowadzam kody aby uruchomić pierwszy raz program to po uruchomieniu znowu wyskakuje abym te kody wprowadził. Mial już ktoś podobny problem?

Bo ludzie którzy sprzedają program coś się ociągają z odpowiedzią.

Jeżeli szukasz najlepszego miejsca do spędzenia zimy w górach, wraz z rodziną lub przyjaciółmi to musisz odwiedzić Tatry forum - największe forum Tatr w Polsce. Mnóstwo informacji, przydatne linki, fotogalerie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności