Skocz do zawartości

Sprytne Katalogowanie - nowe narzędzie do katalogowania stron

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu tak uważasz? Korzystam z SK od 3 lat z powodzeniem.

O jakich standardowych funkcjach mówisz?

Katalogera mam i szczerze mówiąc wg. mnie wypada gorzej od SK i w ogole z niego nie korzystam. A do SK jestem mega przyzwyczajony, nie wiesz mi się, wypełnia poprawnie sporą większość pól, radzi sobie z SEOkatalogami a baze mam swoją oczywiście i nie ma problemu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Synonimy, wygodna opcja edycji swojej bazy, szybka edycja projektów, preclowanie, zapamiętywanie indywidualnych haseł, własne oznaczenia w bazie i kilka innych - to na dziś standard. Pomijam kilka innych niedogodności w SK.

Tutaj właśnie od początku prawie nic się nie zmieniło. Ja już dawno spisałem to "coś" na straty.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Aktualizacja dotyczyła chyba jedynie bazy katalogów. Szkoda tylko że większość katalogów nie jest w jakiś lepszy sposób uporządkowana. Wybierając opcje Bezpłatny: TAK i tak w większości mam katalogi płatne itp.. :)

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Tak na prawdę to nie wina bazy, to ludzie stawiają dziennie masę bezpłatnych katalogów, które za 2 tygodnie są już płatnymi, ciężko z tym nadążyć mając nawet własną bazę.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 1 miesiąc temu...

heh, do pracy szedlem z mysla ze wieczorem zakupie ten programik, a tu d...a! Czytajac na przerwach wypowiedzi tutaj zamieszczone, szczegolnie mnie zrazila postawa wobec klienta!! Brak odpowiedzi, problem z oddaniem pieniedzy, rzadkie aktualizacje, itp... Sadzac po braku odzewu na forum ostatnimi czasy, mysle ze to prawda. Wole zaplacic te 150 za konkretny program, niz wyrzucic w bloto promocyjne 99!

A dzieki, zapoznam sie znim :D Na ta chwilke poczytalem o SeoLight i zapowiada sie obiecujaco. Chwalony (sam jestem zielony), takze support sie udziela i podchodzi powaznie do uzytkownikow, odpowiadajac na ich sugestie przy aktualizacjach. A cena dla zarejestrowanych czlonkow forum PiO - 100PLN.

Pozdro!

• 1 miesiąc temu...

Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czemu ten cudowny program przycina zsynonimizowany opis strony do 2047 znaków? Albo nie, już mnie to nie interesuje. Zakończyłem współpracę ze Sprytnym Katalogowaniem, szkoda czasu na użeranie się z niedoróbkami.

Po długim weekendzie kupuję SL albo SB, a tego syfa usuwam na zawsze z dysku. Program już dawno jest trupem i jeśli ktokolwiek chce kupić półautomat do katalogowania, to niech od Sprytnego Katalogowania trzyma się z daleka. Twórcy zgarnęli za program kasiorkę i porzucili swoje cudowne dzieło. Ja dziękuję za taki sekret mojej konkurencji :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Dziwię się, że ktokolwiek jeszcze tego używa.

Wiesz co, ja właśnie miałem z nim przerwę :). Kiedyś korzystałem z niego na co dzień wręcz, a potem jedynie od świeta, katalogowanie zlecałem. Teraz mnie naszło, żeby sobie samemu trochę podbić frazę więc usiadłem, napisałem opisy, a tu w*urw z rana, że mi jakiś shit wiesza komputer (bo tak było, jak przyciął opis, automatycznie były niedomknięte klamry - o czym nie wiedziałem - i przy wypełnianiu pól się wywalał).

Powtórzę raz jeszcze, żeby dotarło to do osób szukających informacji o programie Sprytne Katalogowanie - kupcie inny program, bo czas tego dawno przeminął.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Powtórzę raz jeszcze, żeby dotarło to do osób szukających informacji o programie Sprytne Katalogowanie - kupcie inny program, bo czas tego dawno przeminął.

Dokładnie. Sam kupiłem SK jakieś 2 lata temu, w pewnym momencie przestałem używać, okazał się niepraktyczny i irytujący (przywieszanie, wolne działanie). Po ostatnim formacie nawet nie mam go zainstalowanego. Kupiłem SeoLighta - inna bajka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności