Skocz do zawartości

Rezerwacja domeny:

theNaturat

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

U ktorych z ponizej wymienionych rejestratorow mozna zarezerwowac domene na dwa tygodnie lub na inny okres?

NAZWA.pl/NETART.pl/ACTIVE24.pl (tu mozna)

HOME.pl

EHOST.pl

AZ.pl

PROSTE.pl/IQ.pl

NAZWA.info

DOMENY.pl/DOMENY.com

ONET.pl

KEI.pl

CAL.pl

SUPERHOST.pl

AGNAT.pl

PROGRESO.pl

ewentualnie u innych, gdzie mozliwa jest rezerwacja i do tego cena domeny w promocji i z przedluzeniem (srednia) nie przejkracza 90PLN/rok

DzieNki

to jest ona rezerwowana na te 2 tygodnie...

niet ;) Zwykle jest rezerwowana na losową ilość dni (max 2 tygodnie)

w az.pl masz za 19 zl netto + przedłużenie 99 zł netto po zsumowaniu daje ci to dość przystępną cene na 2 lata ;P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

no, już mniejsza o to, czy to 10, czy 14 dni, jak rezerwujemy to faktura pro-forma jest, z datą do której zrobić przelew, aby dało się zarejestrować...

czy jesteś pewny, że ceny jakie podałeś dotyczące az.pl są prawidłowe? szybko się cenniki zmieniają, 'wydaje mi się', że podałeś złe ceny...

co teraz zrobisz? wejdziesz na az.pl i sprawdzisz w cenniku, napiszesz, że masz racje,

to samo dla innych rejestratorów można powtórzyć, czyli aby coś napisać w tym poście i być pewnym, że się prawdę pisze należałoby wejść na stronę rejestratora i sprawdzić... a to chyba już zainteresowany może zrobić sam?

Kaviorek, no nie wiem czy tak mniejsza o to z uwagi na to że jezeli np zaplanujesz rejestracje domeny zarezerwowanej po 13 dniach a okres rezerwacji skończy się np dzień wczesniej i w tym momencie ktos sobie zakosi domene to jest troche lipa ;P

W az.pl napewno mają losowy okres :) A faktury profroma sa wystawiane za doladowanie konta.

Co do cennika to jestem pewien z uwagi na to że dzisiaj przeglądałem ich oferte :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

jak sobie zaplanuje na 13 dzień po rezerwacji, to raczej na domenach mu nie zależy :) szczególnie, że ceny domen za pierwszy rok mamy jakie mamy...

a swoją drogą, czym się różni 'rezerwacja domeny', od złożenia zamówienia na domenę (też jest blokowana) i opłacenie jej po x dniach?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności