Skocz do zawartości

[kypię] 3 linki pozycjonujące

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

kupie 3 linki pozycjonujace do 3 różnych stron (pojednym na stronę)

preferowana kategoria tematyczna stron na których kupie linki (nie jest to konieczne, ale te będe rozpatrywał przede wszystkim):

- motoryzacja

- meble

- nieruchomości

- portale branżowe

nie muszę dodawac że strony musza być "mocne", dlatego nie będzie to wymiana, a wykupienie

na stronach nie powinno być za dużo linków wychodzących

linki wykupie na minimum rok, możliwość przedłużenia współpracy po zakończeniu okresu (z negocjacja ceny oczywiście na nowy okres)

płatność z mBanku po otrzymaniu pisemnej umowy o nawiązaniu współpracy (umowę dostarczam e-mailem, Ty mi odsyłasz 1 podpisany egzemplarz, ja dokonuje wpłaty, Ty wstawiasz link i jest on na stronie przez rok)

czekam na konkretne propozycje na PW:

- adres strony

- miejsce gdzie będzie link(czy w jednym miejscu czy na kazdej podstronie)

- cena za rok (jaka jest cena za 1 link, jaka za 2 a jaka za 3)

nie musze wykupić linków u 3 róznych osób, może to byc jedna osoba z dobrym serwisem/serwisami :)

a i bym zapomnial, prosze nie przedstawiac mi wartości linka "oszacowanej" przy pomocy linkVendor itp

odpowiem na interesujące mnie oferty ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności