Skocz do zawartości

Nie wiem na co się zdecydować :P

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do zakupu serwera, znalazłem kilka ciekawych ofert, jednak do końca nie wiem na co się zdecydować. W grę wchdzodzą oferty: https://nazwa.pl/hosting.php?s=pr (promocyjny abonament półroczny) oraz https://www.insane.pl/?show=biznes (serwer Biznes Mini). Czy przedstawieni hostingodawcy oferują usługi na dobrym poziomie? Może jeśli nie oni, to moglibyście polecić jakiś inny, dobry serwer o podobnych parametrach?

;]

Może jeśli nie oni, to moglibyście polecić jakiś inny, dobry serwer o podobnych parametrach?

TOP100 Internet Providers: www.top100.pl

Przejrzyj listę i na pewno coś ciekawszego wybierzesz.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

@kempez, zależy do jakiego serwisu.

Dla serwisów o dużej oglądalności nazwa.pl nie wyrabia. Dla mniejszych, jest wprost idealna - duża stabilność, bardzo dobry support (ale tylko od poniedziałku do piątku, w soboty i w niedziele nie pracują).

Wg. mnie wszystko jest okay z tym hostingiem, oprócz tego, że posiada okrojony panel administracyjny - nie założysz sobie subdomeny, bo taka opcja jest dostępna w serwery.pl (droższe o kilka razy), ani nie masz dostępu do cron, który też jest dostępny na serwery.pl (ale tylko w panelu administracyjnym, wywołanie zadania raz na godzinę).

Co do drugiej firmy: insane, nie potrafię się wypowiedzieć, nie miałem u nich serwera.

Pozdrawiam i życzę zadowalającego Cię wyboru.

Wg. mnie wszystko jest okay z tym hostingiem, oprócz tego, że posiada okrojony panel administracyjny - nie założysz sobie subdomeny
???

Subdomeny działają proste i bez problemy w nazwa.pl - jeśli chodzi o hosting tam.

Jeśli chodzi o samodzielne administracje DNS-y to inna sprawa i z tego powodu nie polecam nazwa dla rejestracje domen (nie ma w nazwa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności