Skocz do zawartości

1 miejsce w google.com [haslo: google]

ProWeb2

Rekomendowane odpowiedzi

kupić google.

:hello: dokladnie, to jest chyba najlepsze rozwiazanie

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Jest jeszcze kilka opcji

-spalić serwery MSN :hello:

-czarna msza z udziałem Bila Gatesa w roli.... ;)

-kupić pozycjonowanie z Allegro za 2,25

-powtórzyć słowo google 10000000000 razy na jednej stronie czcionką pogrubioną

-zadzwonić do Kaszpirowskiego

-wykupić akcje w spółce "Kozia Bryndza Cooperation"

itd.....

Dobry temat do Pogaduszek:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Mam pomysł - realny, ale trudny do wykonania!!! Super śmieszny...

dobry pomysł zrobić stronę aby była pod hasłem google, chociaż w 1 dziesiątce.... W google.co mnie da rady ale w google.pl

sprawcie jaeśli w google.pl wpiszecie google to wałsnie google.pl jest pierwsza wg. alexy google.pl jest na 915 miejsce na siwecie!!!! a choćby members.lycos.co.uk na 582!!! Idzie zrobić stone i zaindeksować ja na google.pl pod hasłem google!!! Możmna zrobić prze link popularity potrzba ponad 20 tys. linków....

Kto jest za żeby to zrobic???

Umieśćmy np. stone z karmą dla kotów pod haslem google :)

kolejny sherlock :) =D>

jak już to na 3cim. a eksperymentowałem sobie swego czasu na różne dziwne słowa, teraz juz spadam z wyników.

wracając do tematu: w polskim google nie jest to nic trudnego.

wracając do tematu: w polskim google nie jest to nic trudnego

hmm... no w sumie sie zgadzam

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności