Skocz do zawartości

jor.pl

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

#arek_inc to jest firma? w dosłownym tego słowa znaczeniu?

Przecież oni nie mają zarejestrowanej własnej działalności gospodarczej tylko podpinają się pod jakieś biuro podróży czy coś :|

Kolejny przykład iż na początku tani hosting zawsze ma dobre opinie a po jakimś roku, dwóch? jak widać zresztą, przecież aktualnie nikt na forach go nie poleca.

Lieszek, niewazne. Tam maja konta (strony) ludzie, ktorzy nie czytaja for. Kupili, nieswiadomi. Nie jestem zwolennikiem firmy, ale ludzi mi zal.

Nie przejmuj się, na połowie stron nie używa się mysql_escape_string ani w przypadku postgre addslashes.

Taki WebMaster a raczej IMHO WebMajster Pat i Mat nauczy się troszkę z kursów php/mysql na necie, na książeczkę nie warto wydać około 70 zł i są efekty.

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

jor nie zyje już dawno - przez przypadek znalazłem linki do strony, którą kiedyś tam postawiłem, nawet nie poinformowali że skończył się abonament

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności