Skocz do zawartości

Link popularity

outofmatrix

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie. Od ponad miesiąca linkuję po kilka katalogów dziennie i kilka precli tygodniowo. Teraz chciałem sprawdzić przez link popularity ile linków prowadzi do mojej strony i okazuje się, że z google... 1.

Strona istnieje już kilka lat ale linkuję od niedawna, choć strona obecna jest na co najmniej kilkunastu stronach moich znajomych od wielu miesięcy, a nawet lat w niektórych przypadkach. Co może powodować brak wyświetlenia tych linków do mojej stronki przy sprawdzaniu przeZ link popularity? (używam tego narzędzia z optymalizacja.com).

Dodam, że strona ładnie pnie się w górę na pozycjonowane frazy.

To narzędzie nie działa bo Google pokazuje źle, korzystaj z Yahoo a jak chcesz oglądać link w Google to skorzystaj z Narzędzi dla webmastera w google.

No fakt, że na yahoo wg tego narzędzia mam ponad 1000 linków (tu z kolei wydaje mi się, że nieco za dużo, ale to już lepsza informacja ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności