Skocz do zawartości

a może by tak wspólnymi silami

luman

Rekomendowane odpowiedzi

ale latwo mozna namieszac, a mi zalezy zeby tylko forumowicze tego forum wspolnymi silami przerobili liste co ja mam i zapewne znajdzie sie sporo osob z wieloma takimi listami mozna na prawde stworzyc cos 10 razy lepszego niz

vilesilencer

tak samo mozna by bylo z polskimi uporzadkowac

Mysle, ze najlepiej bedzie wrzucic w MySQLa ta bazę w jakiejkolwiek formie nie jest. I zrobic skrypt do edycji tego. Moge sie tym zajac... ylko konkrety - czuy ma byc edytzowalna po zalogowaniu sie, jedno haslo, czy rozni userzy - czekam na to jak widzialby to pomyslodawca i moze to umiescic w domenie optymalizacja, albo u mnie.

Pozdrawiam i czekam.

Wolontariusz

no w sumie sporo juz pomyslow trzeba jakis wybrac ...

ale chcialby zeby ta lista byla copyright by forumowicze forum :)) prawda :)

a nie zeby zaraz na allegro za 10 zl ktos sprzedawal nasz wspolny trud wytrwalosc sumiennosc itp :)

Zatem musialaby to byc wybrana grupa ludzi, ze jak wyszlaby listta to wiadomo by bylo, ze to ktos z nas i nikt by tego raczej nie zrobil...

Nikt by tego nie chcial. Ale jestem tu dosc nowy, choc roznie na to mozna sie zapatyrywac, wiec jak ktos uzna, ze jestem malo znany i niewiarygodny nie bede plakac :)

A copyright moze byc, tylko kwestia techniczno-organizacyjna pozostala.

w sumie to te copyright to zeby kazdy komu wpadnie w rece wiedizal ze to my zrobillli :D

w sumie to nie jest takie importanto

ale wlasnie ta techniczna stronka

na poczatku to moze ma juz ktos jakis skrypcik dublety wywalajacy pozatym przydalo by sie jeszcze br po skonczonym ciagu znakow, w sumie nic trudnego ale moze juz ktos cos takiego pisal dla szkolnych zastosowan :)

no i forma czy mysql czy wiki czy cus innego oraz lista chetnych mysle ze jakby ze 30 osob wzielo partiami sprawdzanie to w tydzien bysmy sie wyrobili ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności